نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
کوکوریا  دیگر نمی‌خواهم خارج از اسپانیا فوتبال بازی کنم

کوکوریا: دیگر نمی‌خواهم خارج از اسپانیا فوتبال بازی کنم!

پایگاه خبری فوتبالی- کوکوریا در پایان بازی اسپانیا با کرواسی به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. 

به گزارش فوتبالی، مدافع 26 ساله رئال‌مادرید در سه بازی از چهار دیدار اخیر اسپانیا به میدان رفت و تنها در جریان پیروزی مقابل جمهوری چک استراحت کرد. او در پایان بازی با کرواسی با رسانه‌ها گفتگو کرد.

کوکوریا به شوخی گفت: «اگر همین‌طور ادامه پیدا کند دیگر نمی‌توانم از اسپانیا خارج شوم.»

ستاره رئال مادرید تصریح کرد که «این‌ها اتفاقاتی است که رخ می‌دهد و در زمین باقی می‌ماند. هرگز مشکلی نداشته‌ام و این‌ها سختی‌های کار است.»

او همچنین درک می‌کند که هواداران رقیب باید در این نوع بازی‌ها فشار بیاورند: «آن‌ها میزبان بودند و استادیوم کاملاً پر بود.»

این فوتبالیست در مورد پیروزی اسپانیا نیز صحبت کرد: «باید به واکنش تیم توجه کنیم، چرا که بار دیگر نشان دادیم چرا یکی از بهترین تیم‌های دنیا هستیم.»

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار