پایگاه خبری فوتبالی - یورگن کلوپ در واکنش به محکومیت منچسترسیتی در پرونده تخلفات مالی، تاکید کرد علاقهای به دریافت عناوین قهرمانی بهصورت اهدایی ندارد و همچنان احترام زیادی برای پپ گواردیولا و تیمی که در سالهای گذشته رقیب لیورپول بود، قائل است.
به گزارش فوتبالی، کمیسیون مستقل رسیدگیکننده به پرونده منچسترسیتی، این باشگاه را در بخش عمده اتهامات مربوط به نقض قوانین مالی لیگ برتر مقصر شناخته است. سیتی این رأی را رد کرده و با ثبت رسمی درخواست تجدیدنظر، روند حقوقی پرونده را ادامه خواهد داد. این اتفاق بار دیگر بحث درباره سرنوشت قهرمانیهای منچسترسیتی در دوران رقابت نزدیک با لیورپول را مطرح کرده است. شاگردان کلوپ در فصلهای ۲۰۱۸/۱۹ و ۲۰۲۱/۲۲ تنها با یک امتیاز اختلاف نسبت به تیم پپ گواردیولا در رتبه دوم لیگ برتر قرار گرفتند. کلوپ که اکنون هدایت تیم ملی آلمان را برعهده دارد، در واکنش به رأی صادرشده گفت:
«واقعاً زیاد به این موضوع فکر نکردهام، هرچند طبیعتاً اخبارش را دیدهام. یادم هست قبلاً گفته بودم اگر قرار باشد رژه قهرمانی برگزار شود، من هم حضور خواهم داشت؛ اما الان دیگر چنین حسی ندارم.»
سرمربی آلمانی سپس از کیفیت منچسترسیتی تحت هدایت گواردیولا تمجید کرد و افزود:
«احترام بسیار زیادی برای پپ گواردیولا و فوتبالی که منچسترسیتی در دوران رقابت ما ارائه میکرد، قائلم. سطحی که آنها تعیین کرده بودند واقعاً فوقالعاده بالا بود.»
کلوپ همچنین تاکید کرد هر مجازاتی که در نهایت برای منچسترسیتی در نظر گرفته شود، ارتباطی با او ندارد و ترجیح میدهد منتظر پایان روند حقوقی پرونده بماند. او ادامه داد:
«این پرونده مدت زیادی در جریان بوده و حالا هم تجدیدنظر وجود دارد که احتمالاً زمان خواهد برد. من نیازی ندارم چند بار دیگر قهرمان لیگ برتر اعلام شوم. از چیزهایی که در لیورپول به دست آوردیم کاملاً راضی هستم.»
سرمربی سابق لیورپول در پایان نیز تاکید کرد رقابت او با منچسترسیتی همیشه درون زمین بوده و علاقهای ندارد درباره مسائل حقوقی و مالی خارج از فوتبال اظهار نظر کند. منچسترسیتی پس از رأی کمیسیون مستقل، همچنان تمام تخلفات را رد کرده و امیدوار است در مرحله تجدیدنظر نتیجه پرونده تغییر کند.
