نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
ژاوی  جنگیدیم مثل یک خانواده؛ باید هم در دفاع و هم در حمله بهتر شویم

ژاوی: جنگیدیم مثل یک خانواده؛ باید هم در دفاع و هم در حمله بهتر شویم

پایگاه خبری فوتبالی – ژاوی هرناندز، سرمربی تیم ملی هلند، پس از پیروزی ۲ بر یک تیمش مقابل صربستان در لیگ ملت‌های اروپا، از روحیه بازیکنانش تمجید کرد و در عین حال اعتراف کرد که تیمش همچنان باید در بخش‌های مختلف پیشرفت کند.

به گزارش فوتبالی، هلند در دیدار مقابل صربستان ابتدا با گل کوپماینرز پیش افتاد، اما میهایلو چوتکوویچ خیلی زود بازی را به تساوی کشاند. در نهایت یوشوا زیرکزی گل دوم هلند را به ثمر رساند تا شاگردان ژاوی به سه امتیاز این مسابقه دست پیدا کنند. 

ژاوی پس از پایان بازی درباره عملکرد تیمش گفت: “ما مثل یک خانواده جنگیدیم. واقعاً مجبور شدیم سختی بکشیم و در مقاطعی دفاع کنیم، در حالی که در واقع می‌خواستیم کنترل توپ و بازی را در اختیار داشته باشیم. اما انجام این کار همیشه ممکن نبود و در بعضی لحظات نتوانستیم با صربستان به خوبی مقابله کنیم. آنها واقعاً خوب بازی کردند.”

سرمربی هلند درباره تغییر سیستم تیمش نیز گفت: “وقتی سیستم را تغییر دادیم، شرایط بهتر شد. ما توانستیم در بخش‌هایی از بازی کنترل بیشتری داشته باشیم، اما باید بهتر دفاع کنیم و در حمله نیز بهتر باشیم.”

ژاوی همچنین درباره نخستین دوره حضورش روی نیمکت هلند و عملکرد بازیکنانش در این اردو اظهار داشت: “اکنون می‌دانم بازیکنانم به‌عنوان انسان چه ویژگی‌هایی دارند. رفتار آنها در این دو هفته فوق‌العاده بود. ما یک خانواده در حال شکل دادن هستیم و این موضوع برای من بسیار مهم است.”

او درباره خستگی بازیکنان و تعداد زیاد مصدومیت‌ها در اردوی اخیر هلند گفت: “خستگی نقش بسیار بزرگی داشت و ما باید این موضوع را در نظر بگیریم. شاید لازم باشد تعدادی از بازیکنان مصدوم ما دوباره برگردند.”

ژاوی در ادامه به اهمیت بازگشت فرنکی دی‌یونگ اشاره کرد و گفت: ”فرنکی بازیکن بسیار مهمی است. البته اینکه او در ماه نوامبر همراه تیم باشد، به وضعیت مصدومیتش بستگی دارد، اما واضح است که من اعتماد زیادی به او دارم. او بازیکنی است که به او نیاز دارم.”

سرمربی هلند در جمع‌بندی عملکرد تیمش در این اردوی ملی نیز گفت: “ما اکنون می‌دانیم چگونه و به روش‌های مختلف بر بازی مسلط شویم. همچنین می‌دانیم که گاهی باید در بلوک پایین یا بلوک میانی دفاع کنیم. من به بازیکنانم افتخار می‌کنم. آنها عملکرد خوبی داشتند.”

ژاوی که تیمش این دوره از لیگ ملت‌ها را بدون شکست به پایان رسانده، در پایان گفت: “حالا می‌خواهم کمی استراحت کنم، چون این دوره بسیار فشرده بود. در دوره بعدی تیم ملی در ماه نوامبر، می‌خواهیم به ساختن این تیم ادامه دهیم. من همچنان عملکرد همه بازیکنان را زیر نظر خواهم داشت. ما در حال ساختن یک خانواده هستیم.”

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار