پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه استقلال مطالبات مسعود جوما را پرداخت کرد.
به گزارش فوتبالی، پیتسو موسیمانه پس از قطع همکاری استقلال با جواد نکونام در لیگ بیستوچهارم، سکان هدایت آبیهای تهران را در دست گرفت. موسیمانه به دلیل ضعیف خط حمله استقلال، تصمیم گرفت مسعود جوما را به مدیریت وقت استقلال یعنی فرشید هاشم سمیعی معرفی کند اما موسیمانه تاکید کرد این بازیکن در شرایط مسابقه نبوده و اصراری به جذب او ندارد اما فرشید هاشم سمیعی با اقدامی شتابزده قرارداد جوما را امضا کرد.
پمسعود جوما با پیراهن استقلال عملکرد جالبی را از خود به جا نگذاشت و درنهایت از جمع آبیهای تهران جدا شد. جوما پس از این اتفاق بابت مطالبه 30 هزار دلاری استقلال از این باشگاه شکایت کرد و حالا طبق اعلام رسمی باشگاه استقلال، ظاهرا مطالبات جوما پرداخت شده است.
باشگاه استقلال نوشت: "پرونده مسعود جوما بازیکن سابق تیم فوتبال استقلال، که به منظور دریافت بخش باقیمانده مطالبات خود از باشگاه شکایت کرده بود، با پرداخت مطالباتش مختومه اعلام شد. باشگاه استقلال با پیگیری مستمر پروندههای حقوقی و مالی، تلاش خواهد کرد تا با انجام تعهدات و مدیریت منظم پروندهها، از ایجاد چالشهای حقوقی برای باشگاه جلوگیری کند."
