پایگاه خبری فوتبالی- امیر قلعهنویی برای دومین بار در دوران حضور چهار ساله اش در تیم ملی دو بازی متوالی را با شکست پشت سر گذاشت.
به گزارش فوتبالی، امیر قلعهنویی در دو مقطع هدایت تیم ملی را بر عهده داشته است.
در مقطع اول که ۱۷ بازی روی نیمکت مربیگری تیم ملی نشست و تنها یک باخت در دیدار دوستانه برابر مکزیک در کارنامه او ثبت شد.
اما در مقطع دوم او حضور طولانیتری روی نیمکت تیم ملی داشت و تعداد بازیهای به مراتب بیشتری را به عنوان سرمربی تجربه کرد. او در دو سال اول مربیگری خود در مقطع دوم، تنها یک شکست را تجربه کرد اما دو سال گذشته شرایط برای او کمی متفاوت بوده تا انتقادها از عملکرد این مربی بیشتر شود.
در سال ۱۴۰۴، امیر قلعهنویی برای اولین بار در دوران مربیگری در تیم ملی دو باخت متوالی را متحمل شد. ابتدا در فینال تورنمنت کافا تیم ملی در حالی که در همان دقایق ابتدایی با اخراج آریا یوسفی، ۱۰ نفره به کار خود ادامه داد، در یک ماراتن ۱۲۰ دقیقهای با گل لحظات پایانی ازبکها مغلوب حریف شد. یک ماه پس از این دیدار، تیم امیر قلعهنویی در ولگوگراد روسیه به مصاف این تیم رفت و با نتیجه ۲ بر یک مغلوب شد تا دومین شکست متوالی را متحمل شود.
قلعهنویی فعلا در تیم ملی روزهای آرامی را سپری نمیکند و هجمه انتقادات زیادی از عملکرد کادر فنی و بازیکنانش صورت میگیرد. سرمربی تیم ملی اگر میخواهد مانع از ثبت اولین هتتریک باخت خود در تیم ملی شود، حتماً دیدار بعدی را باید با امتیاز به پایان برساند. در غیر این صورت یک رکورد منفی در کارنامه او ثبت خواهد شد.
