پایگاه خبری فوتبالی – لامین یامال پس از درخشش در پیروزی ۴ بر یک اسپانیا مقابل کرواسی، از شب ویژه تیم ملی در سویا و بازگشت جام جهانی به هواداران اسپانیا صحبت کرد.
به گزارش فوتبالی، یامال در این مسابقه یکی از بهترین نمایشهای خود با پیراهن تیم ملی اسپانیا را ارائه داد؛ او در دقیقه دوم گل اول را به ثمر رساند، در دقیقه ۳۱ پاس گل مارک پوبیل را ارسال کرد و در دقیقه ۶۳ نیز دومین گل خودش را به ثمر رساند.
یامال پس از مسابقه درباره فضای ورزشگاه و حضور جام جهانی در سویا گفت: “خیلی هیجانزده بودیم که جام را به اینجا بیاوریم. اینکه توانستیم بازی را هم ببریم و جام را با خودمان به خانه بیاوریم، فوقالعاده است.”
ستاره اسپانیا درباره اهمیت این پیروزی در نخستین بازی خانگی پس از قهرمانی جهان نیز گفت: “برای ما خیلی مهم بود که در چنین شبی مقابل هوادارانمان بازی کنیم و بتوانیم این شب را با یک پیروزی جشن بگیریم.”
یامال که در دیدار قبلی برابر انگلیس نیز گلزنی کرده بود، در این مسابقه بار دیگر درخشش خود را ادامه داد و تعداد گلهایش در لیگ ملتهای اروپا در این فصل را به سه رساند. او در مجموع نیز در ۳۶ بازی ملی، ۹ گل برای اسپانیا به ثمر رسانده است.
این بازیکن ۱۹ ساله درباره نمایش تیم نیز تأکید کرد که هدف اسپانیا ادامه همین روند و کسب پیروزیهای بیشتر است. او در شبی که اسپانیا با نتیجه ۴ بر یک کرواسی را شکست داد، نقش مستقیم روی سه گل تیمش داشت و یکی از چهرههای اصلی این برد بود.
