پایگاه خبری فوتبالی – تیم ملی انگلیس در دومین دیدار خود در مرحله گروهی لیگ ملتهای اروپا، با نتیجه ۲ بر صفر جمهوری چک را در پراگ شکست داد تا نخستین پیروزی خود در این دوره از رقابتها را به دست بیاورد.
به گزارش فوتبالی، این مسابقه سه روز پس از شکست ۳ بر ۲ انگلیس مقابل اسپانیا برگزار شد و شاگردان توماس توخل برای جبران آن نتیجه، در ورزشگاه فورچونا آرنا به مصاف جمهوری چک رفتند. انگلیس از همان دقایق ابتدایی مالکیت بیشتری در اختیار داشت، اما در نیمه نخست نتوانست از برتری خود استفاده کند.
نقطه عطف مسابقه در دقیقه ۲۴ رقم خورد؛ جایی که پاول شولچ به دلیل تکل خطرناک روی الیوت اندرسون، پس از بررسی داور ویدئویی از زمین مسابقه اخراج شد و جمهوری چک بیش از یک ساعت با یک بازیکن کمتر به بازی ادامه داد. با این حال، دفاع فشرده میزبان باعث شد انگلیس در نیمه نخست با وجود برتری نفری، به گل نرسد و دو تیم با تساوی بدون گل راهی رختکن شوند.
انگلیس تنها حدود دو دقیقه پس از شروع نیمه دوم قفل دروازه جمهوری چک را باز کرد. ترنت الکساندر آرنولد از سمت راست توپ را به محوطه جریمه فرستاد و آنتونی گوردون با یک ضربه سر دقیق، توپ را به گوشه دروازه فرستاد تا نتیجه یک بر صفر شود.
شاگردان توخل بعد از گل نخست همچنان کنترل بازی را در اختیار داشتند و سرانجام در دقیقه ۶۹ به گل دوم رسیدند. پس از یک توپ سرگردان در محوطه جریمه جمهوری چک، توپ مقابل هری کین قرار گرفت و کاپیتان انگلیس با ضربهای دقیق اختلاف را به دو گل رساند. این گل، هشتادوهفتمین گل ملی کین برای انگلیس بود.
جمهوری چک با وجود تلاش برای استفاده از ضدحملات، در ادامه نتوانست تهدید جدی و مستمری روی دروازه جیمز ترافورد ایجاد کند. در سوی مقابل، انگلیس در دقایق پایانی میتوانست اختلاف را بیشتر کند، اما حملات این تیم به گل سوم منجر نشد.
در نهایت انگلیس با پیروزی ۲ بر صفر، سه امتیاز ارزشمند از سفر به پراگ به دست آورد و پس از شکست برابر اسپانیا، نخستین برد خود در گروه A3 لیگ ملتهای اروپا را جشن گرفت. جمهوری چک نیز پس از شکست ۲ بر یک برابر کرواسی، دومین شکست متوالی خود در این گروه را تجربه کرد.
