نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
پیاتزا  تنها بازی ساده ما در ناگویا همین بازی بود

پیاتزا: تنها بازی ساده ما در ناگویا همین بازی بود

پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی تیم ملی والیبال ایران پس ازبازی با قرقیزستان گفت: برای اینکه به فینال برسیم، باید استحقاق این را داشته باشیم که تیم ها را ببریم و به فینال برسیم.


به گزارش فوتبالی، روبرتو پیاتزا، سرمربی تیم ملی والیبال ایران بعد از پیروزی ۳ بر صفر در گام‌ اول بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ آیچی - ناگویا مقابل قرقیزستان‌ اظهار داشت: امروز بازی ساده‌ای داشتیم. ست اول را خیلی خوب شروع کردیم. از ست دوم‌ کم کم بازی به این سمت رفت که بازی خودمان را با تیم مقابل تطبیق بدهیم و در واقع بر مبنای بازی آن ها بازی می‌کردیم. از یک طرف خوشحالم که ۳-۰ بردیم و از طرف دیگر ناراحتم چون می‌توانستیم خیلی بهتر از این بازی کنیم.


وی افزود: بحث احترام به تیم خودمان و تیم حریف است. اگر قرار است به یک تیم احترام بگذاریم، اگر آن تیم می‌تواند ۱۰ امتیاز بگیرد، باید همان مقدار امتیاز را بگیرد و اگر هم تیمی می‌تواند ۲۰ امتیاز بگیرد، نهایتا باید همان ۲۰ امتیاز را بگیرد. غیر از این باشد، یعنی بدون هدف بازی می‌کنیم که برایمان جالب نیست.


سرمربی تیم ملی والیبال ایران در ادامه عنوان کرد: برای کاپیتان تیم، امین اسماعیل نژاد خیلی خوشحالم که امروز عملکرد خوبی داشت. فکر کنم امین فقط یک اشتباه در ست‌سوم‌ داشت. در تمام بازی سرحال و خوب بود.


پیاتزا در خصوص اینکه بازی‌های بعدی مرحله گروهی نیز برای ایران راحت خواهد بود یا خیر، گفت: نه، اصلا اینطور نیست. تنها بازی ساده ما در این تورنمنت همین بازی بود. حتی در گروه خودمان هم تایلند و اندونزی در سطح دیگری بازی می‌کنند و رقبای سرسختی هستند. فردا با تایلند و پس فردا با اندونزی بازی‌های دشواری پیش رو خواهیم داشت.


وی در پایان در خصوص اینکه ایران می تواند مدال طلای مسابقات را مثل دوره قبل کسب کند، اضافه کرد: برای اینکه به فینال برسیم، باید استحقاق این را داشته باشیم که تیم ها را ببریم و به فینال برسیم. همانطور که چند هفته قبل در مسابقات قهرمانی آسیا در خصوص ژاپن صحبت نکردم. الان هم نمی‌گویم ما در فینال خواهیم بود. باید روز به روز پیش برویم و شایستگی خودمان را برای رسیدن به فینال نشان دهیم.


منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار