نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
انتشار نامه سازمان بازرسی کل کشور در فضای مجازی  حضور تاجرنیا در استقلال ممنوع است

انتشار نامه سازمان بازرسی کل کشور در فضای مجازی: حضور تاجرنیا در استقلال ممنوع است!

پایگاه خبری فوتبالی- در حالیکه ترکیب هیات مدیره هلدینگ خلیج فارس به تازگی تغییر کرده است از ساعات پایانی دیشب نامه ای با سربرگ سازمان بازرسی کل کشور در فضای مجازی منتشر شده که حاوی یک خبر مهم است.


به گزارش فوتبالی، در این نامه‌ که برخی کانالهای تلگرامی آن را منتشر کرده اند و البته جعلی هم به نظر نمی رسد، خطاب به شریعتمداری، مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس ممنوعیت فعالیت علی تاجرنیا در هیات مدیره و پست سرپرست مدیر عاملی باشگاه استقلال، ابلاغ شده است


در هفته‌ای که گذشت ترکیب هیات مدیره هلدینگ خلیج فارس دستخوش تغییرات زیادی شد و همین مساله گمانه‌زنی‌هایی را درباره تغییرات در باشگاه استقلال را هم ایجاد کرده است


هیات ‌مدیره جدید هلدینگ قرار است درباره مدیرعامل آینده این سازمان تصمیم‌گیری کند و با انتخاب و استقرار مدیرعامل جدید، احتمال تغییر در بخش‌های مختلف مدیریتی از جمله دفتر مدیرعامل، روابط عمومی، معاونت‌ها و مدیران شرکت‌های زیرمجموعه وجود دارد. استقلال هم به عنوان یکی از مجموعه‌های تحت مدیریت هلدینگ، احتمالا در این بازبینی‌ها قرار خواهد گرفت.


در این وضعیت طبق نامه ای که در فضای مجازی منتشر شده، سازمان بازرسی کل کشور در تاریخ ۳۱ مردادماه ۱۴۰۵ نامه‌ای رسمی با امضای لقمان کیاپاشا بازرس کل قضایی کشور را به محمد شریعتمداری مدیرعامل پتروشیمی خلیج فارس ارسال کرده است.


طبق آنچه در این نامه منتشر شده آمده و فوتبالی اصالت نامه را منوط به تایید سازمان بازرسی کل کشور می داند، با دستور بازرس کل قضایی ادامه مدیریت علی تاجرنیا و حتی عضویت او در هیات مدیره باشگاه استقلال مطابق قانونِ مدیریت خدمات کشوری، غیرقانونی قلمداد شده و از مدیریت صنایع پتروشیمی خلیج فارس خواسته شده در این باره سریعا اقدام شود.


بیشتر از یک سال است که تاجرنیا رییس هیات مدیره باشگاه استقلال با حفظ سمت، سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال هم هست و تقریبا از همان روزها وعده انتخاب مدیر عامل جدید این باشگاه را داده است اما تا امروز و با وجود مطرح شدن چندین و چند گزینه، این اتفاق نیفتاده است.


نکته جالب این است که تاجرنیا قبلا و علیرغم تلاش فراوان برای رسیدن به عنوان دائمی مدیر عاملی، نتوانسته بود مجوزهای لازم از نهادهای مربوط را دریافت کند و حالا با نامه جدید سازمان بازرسی کل کشور، حتی در هیات مدیره باشگاه هم نمی‌تواند فعالیت کند!


مشخص نیست باشگاه استقلال چه زمانی و البته چه واکنشی به این نامه نشان خواهد داد. اما به نظر می‌رسد پایه‌های صندلی مدیریتی تاجرنیا در باشگاه استقلال لرزان‌تر از همیشه است و اگر شریعتمداری به نامه بازرس قضایی سازمان بازرسی توجه کند، به احتمال زیاد تاجرنیا به زودی از باشگاه استقلال خواهد رفت.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار