پایگاه خبری فوتبالی- ترابوزاناسپور در هفته ششم سوپرلیگ ترکیه دست به یک شگفتی بزرگ زد و با نتیجه سنگین ۴-۰ گالاتاسرای را در هم کوبید.
به گزارش فوتبالی، این مسابقه خیلی زود از کنترل شاگردان اوکان بوروق خارج شد و محمد صلاح با ثبت هتتریک، ستاره مطلق شب تاریخی پاپارا پارک بود.
ترابوزاناسپور تنها چهار دقیقه برای رسیدن به گل نخست زمان نیاز داشت. محمد صلاح در یک ضدحمله از نیمه زمین صاحب توپ شد، با سرعت خود از مدافعان گالاتاسرای عبور کرد و در موقعیت تکبهتک، اوغورجان چاکیر را مغلوب کرد. این شروع فوقالعاده، فشار زیادی روی تیم میهمان ایجاد کرد.
میزبان در ادامه نیمه نخست کاملاً بر بازی مسلط بود و در دقیقه ۳۹ اختلاف را به دو گل رساند. نواه ساویولو دروازه گالاتاسرای را باز کرد و پنج دقیقه بعد، صلاح بار دیگر درخشید و با گل دوم خود، ترابوزان را با برتری ۳-۰ به رختکن فرستاد. در واقع، ستاره مصری در پایان نیمه نخست دو گل و یک پاس گل به نام خود ثبت کرده بود.
گالاتاسرای در نیمه دوم تلاش کرد به بازی برگردد، اما اخراج لسلی اوگوچوکو در ادامه کار را برای صدرنشین دشوارتر کرد. در سوی مقابل، ترابوزان از فضای ایجادشده استفاده کرد و صلاح در دقیقه ۸۰ سومین گل خود را به ثمر رساند تا جشن هواداران کامل شود.
این پیروزی همچنین نخستین برد ترابوزاناسپور تحت هدایت توماس رایس بود. در مقابل، گالاتاسرای پس از شروع بدون شکست در لیگ، نخستین باخت فصل خود را تجربه کرد. صلاح نیز با این هتتریک، شمار گلهایش در سوپرلیگ را به ۶ گل رساند و نشان داد در ترکیه همچنان یکی از مهمترین ستارههای خط حمله است.
