نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
عبدی  خوشحالی برد مقابل امارات، فقط تا امشب است

عبدی: خوشحالی برد مقابل امارات، فقط تا امشب است

پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی تیم امید ایران گفت: فقط تا پایان امشب برای پیروزی مقابل امارات، خوشحالی می‌کنیم.

به گزارش فوتبالی، حسین عبدی پس از پیروزی ۳ بر یک امید ایران مقابل امارات در نخستین مسابقه از گروه B بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶، گفت: ابتدا باید به بازیکنانم خسته نباشید بگویم و بار دیگر از میزبانی ژاپن تشکر کنم. احترام در اینجا اهمیت بسیار زیادی دارد و بیش از هر چیز دیگری آن را احساس می‌کنیم. این احترام در رفتار مردم و نحوه برخورد آن‌ها با تیم‌ها و ورزشکاران کاملاً قابل مشاهده است. برای ما هم تجربه ارزشمندی محسوب می‌شود.

سرمربی تیم امید ایران درباره شرایط تیمش مقابل امارات، گفت: خوشحالم از این مسابقه سخت عبور کردیم و توانستیم تیم قوی امارات را که خیلی خوب بازی می‌کرد، شکست بدهیم. حالا باید به بازی بعدی فکر کنیم و ببینیم چه اتفاقی خواهد افتاد. شرایط برای ما ساده نبود. بازیکنان هم به تدریج به تیم اضافه شده و می‌شوند. فقط تا پایان امشب برای این برد خوشحالی می‌کنیم.

وی افزود: با توجه به شرایطی که داشتیم، مهم بود که بتوانیم تیم را در وضعیت مناسبی وارد مسابقه کنیم و از نظر سازمان تیمی و تاکتیکی شرایط خوبی داشته باشیم. امیدوارم در ادامه هم با اضافه شدن بازیکنان، شرایط بهتر شود و بتوانیم تیم کامل‌تری در اختیار داشته باشیم.

عبدی درباره عملکرد تیمش گفت: سیستم و سازمان تیمی ما در ابتدا بسیار خوب بود. تلاش کردیم ساختار تیم را حفظ کرده و بعد از آن هم شرایط مسابقه را بهتر مدیریت کنیم. برای ما مهم بود که در چنین شرایطی بتوانیم عملکرد مناسبی داشته باشیم. امیدوارم در بازی‌های آینده نیز بتوانیم همین روند را ادامه دهیم.

سرمربی تیم المپیک ایران با اشاره به رابطه‌ای که در سال‌های گذشته با این نسل از بازیکنان شکل گرفته، گفت: حدود چهار سال است که با این بازیکنان کار می‌کنیم. این یک فرآیند طولانی بوده که در آن تلاش کرده‌ایم بازیکنان را رشد داده و مرحله به مرحله برای آینده فوتبالشان آماده کنیم.

وی افزود: ما همراه همین بازیکنان در رقابت‌های مختلف حضور داشتیم و مسیر طولانی‌ای را طی کردیم. در جام جهانی زیر ۱۷ سال هم با همین نسل حضور داشتیم و در نخستین مسابقه مقابل برزیل توانستیم به پیروزی ۳ بر ۲ برسیم. آن مسابقه برای ما اتفاق مهمی بود چون تیمی که دو گل از برزیل عقب افتاده بود، توانست شرایط بازی را تغییر دهد و به پیروزی برسد. بعد از آن هم این مسیر ادامه پیدا کرد. با همین بازیکنان در مسابقات زیر ۲۰ سال آسیا و رقابت‌های جام جهانی این رده سنی حضور داشتیم. بنابراین رابطه‌ای که امروز میان من و این بازیکنان وجود دارد، نتیجه یک دوره کوتاه یا چند اردوی اخیر نیست، بلکه حاصل چند سال کار، تمرین، مسابقه و تجربه مشترک است.

سرمربی امیدهای ایران دربمورد شرایط فعلی این نسل از بازیکنان گفت: ما همچنان در حال توسعه و پیشرفت هستیم. امروز بازیکنان خوبی در اختیار داریم. بسیاری از این بازیکنان سال‌هاست در تیم‌های ملی مختلف کنار یکدیگر بازی کرده‌اند و همین موضوع باعث شده شناخت خوبی از یکدیگر داشته باشند.

عبدی در مورد رابطه دوستانه و متفاوت خود با بازیکنان گفت: رابطه من با آن‌ها ابتدا شبیه رابطه یک مربی و بازیکن است اما فکر می‌کنم در طول این سال‌ها، این رابطه فراتر رفته است. برای من، رابطه‌ای که با بازیکنان دارم تا حد زیادی شبیه رابطه پدر و فرزندان است. مثل بچه‌هایم هستند. همه چیز میان ما بر پایه احترام متقابل شکل گرفته است. من به آن‌ها احترام می‌گذارم و آن‌ها هم به من احترام می‌گذارند. فکر می‌کنم این احترام یکی از مهم‌ترین عواملی است که باعث شده بتوانیم در طول این سال‌ها کنار یکدیگر کار کنیم و یک مسیر مشترک را ادامه دهیم. هر کاری که برای این بازیکنان انجام می‌دهم، فقط برای امروز و یک مسابقه یا یک تورنمنت نیست. نگاه من به آینده آن‌هاست. هدف این است که بازیکنان بتوانند در فوتبال پیشرفت کنند، آینده بهتری داشته باشند و در نهایت برای فوتبال ایران هم بازیکنان مؤثری باشند.

وی افزود: برای من آینده این بازیکنان اهمیت زیادی دارد. اینکه بتوانند خودشان را در فوتبال توسعه دهند، مسیر حرفه‌ای خوبی داشته باشند و در کنار آن، زندگی بهتری برای خودشان و خانواده‌هایشان بسازند، موضوعی است که همیشه به آن فکر می‌کنم. وقتی چهار سال با یک نسل کار می‌کنید طبیعی است که رابطه میان شما فقط به زمین فوتبال محدود نماند. شما با آن‌ها لحظات خوب و سخت زیادی را تجربه می‌کنید؛ پیروزی‌ها، شکست‌ها، اردوها، مسابقات بین‌المللی و حتی اتفاقات تلخ. همه این‌ها باعث می‌شود یک ارتباط عمیق‌تر شکل بگیرد.

سرمربی تیم امید ایران ادامه داد: شاید به همین دلیل است که امروز احساس می‌کنم نسبت به این بازیکنان مسئولیت بیشتری دارم. آن‌ها فقط بازیکنانی نیستند که برای یک مسابقه در اختیار من قرار گرفته باشند. ما سال‌هاست در کنار هم هستیم و من می‌خواهم به آن‌ها کمک کنم تا بهترین مسیر ممکن را برای آینده خودشان طی کنند. تمام تلاش من برای آینده ایران و آینده این بازیکنان است. امیدوارم بتوانیم بازیکنان را به سطح بالاتری برسانیم و آن‌ها بتوانند در آینده برای فوتبال ایران و خانواده‌هایشان افتخارآفرینی کنند. مهم‌ترین مساله برای من این است که این نسل را به بهترین شکل ممکن رشد دهیم و مسیر پیشرفت آن‌ها را ادامه دهیم.

وی درمورد اینکه آیا نگاهش به موفقیت در این بازی‌هاست یا المپیک ۲۰۲۸، گفت: ما مسیر را طی می‌کنیم و می‌خواهیم در هر مسابقه و تورنمنت موفق شویم. باید ادامه دهیم و بهترین روند را برای کسب موفقیت در هر مسابقه طی کنیم.

سرمربی تیم امید درباره گروه B که باید حالا مقابل چین و سپس ‌کره شمالی آماده شود، گفت: فکر می‌کنم در سخت‌ترین گروه هستیم. رقیبان سرسخت و توانمندی داریم و از فردا برای بازی مقابل آن‌ها آماده می‌شویم.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار