نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
فرعباسی‌ ورژن ۲۰۲۶؛ هشت بازی و یک گلِ خورده

فرعباسی‌ ورژن ۲۰۲۶؛ هشت بازی و یک گلِ خورده!

پایگاه خبری فوتبالی- دروازه‌بان استقلال آمار قابل توجهی تا اینجای فصل داشته است.


به گزارش فوتبالی، حبیب فرعباسی‌ که در فصل جدید دروازه‌بان نخست استقلال است، ابتدای فصل پیش و به عنوان دروازه‌بان دوم جذب این تیم شد. چرا که با جدایی سید حسین حسینی، مدیران استقلال آنتونیو آدان را به عنوان جانشین دروازه‌بان اصلی‌شان جذب کرده بودند.

پس از حمله آمریکا و اسرائیل به ایران و خروج اجباری خارجی‌های شاغل در لیگ برتر از ایران، آنتونیو آدان یکی از نفراتی بود که احتمال بازگشتش به استقلال برای فصل جدید وجود داشت اما مذاکرات باشگاه استقلال با دروازه‌بان اسپانیایی به جایی نرسید تا آبی‌ها فصل جدید را با فرعباسی به عنوان گلر اصلی‌شان شروع کنند.


تا اینجای فصل که همه چیز باب میل فرعباسی و استقلال بوده و این دروازه‌بان در 8 دیداری که در لیگ برتر و لیگ نخبگان آسیا به میدان رفته، فقط یک گل خورده که آن هم از پرسپولیس بوده است.


آخرین باری که دروازه‌بان استقلال مشابه این آمار را در لیگ برتر به ثبت رساند، مربوط به لیگ ۲۱ و قهرمانی این تیم در پایان فصل می‌شود که سید حسین حسینی در هفت هفته نخست تنها دو گل دریافت کرد که برابر فجر سپاسی در هفته چهارم و صنعت نفت در هفته هفتم بود.


البته آمار خوب دروازه بان استقلال به عملکرد مدافعان و سازمان دفاعی استقلالی ها هم مرتبط است.


باید منتظر ماند و دید که آیا فرعباسی‌ می‌تواند پس از فیفادی و آغاز دوباره مسابقات، روند خوبش را ادامه دهد یا نه.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار