پایگاه خبری فوتبالی- امیرحسین صادقی درباره خارجیهای باشگاه استقلال اظهارنظر عجیبی داشت.
به گزارش فوتبالی، امیرحسین صادقی که مهمان ویژهبرنامه لیگ نخبگان آسیا در فوتبالی بود، در بخشی از صحبتهایش، مقایسه عجیبی بین یاسر آسانی با سایر خارجیهای استقلال داشت و گفت: "خارجیهای استقلال به غیر از یاسر آسانی را کنار بگذارید. من با خارجیهایی در این تیم بازی کردم که اینها به بند کفش آنها هم نمیرسند."
صادقی درحالی این پیشنهاد را مطرح کرده که نمیتوان گفت سایر خارجیهای استقلال، بازیکنان خوبی نیستند و رستم آشورماتوف و جلال الدین ماشاریپوف جزو نفرات موثر استقلال در سالهای اخیر بودند.
اگر دربی را فاکتور بگیریم، مدافع ازبک شماره ۵ استقلال در بازیهای این فصل عملکرد قابل قبولی داشته و از سوی دیگر رزومه ماشاریپوف هم که کاملا مشخص است و این بازیکن که فصل گذشته را به دلیل مصدومیت از دست داد، امسال انگیزه بالایی برای اثبات خودش به هواداران استقلال دارد و در برد تیمش مقابل پیکان، نقش داشت.
به نظر میرسد منظور امیرحسین صادقی از خارجیهای استقلال، احتمالا نفراتی بودند که فصل قبل با کلی سر و صدا مثل جنپو و نازون به این تیم پیوستند اما به جز مونیر الحدادی و آسانی و آشورماتوف، بقیه آنها اصلا نمایش خوبی نداشتند و فقط برای این تیم هزینه تراشیدند .
۱۳۸۸
