نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
صادقی  از همان روز اول اعتقادی به رامین رضاییان نداشتم

صادقی: از همان روز اول اعتقادی به رامین رضاییان نداشتم!

پایگاه خبری فوتبالی- امیرحسین صادقی علیه رامین رضاییان صحبت کرد.

به گزارش فوتبالی، امیرحسین صادقی میهمان پخش زنده مشترک پایگاه خبری فوتبالی و رسانه خبر ورزشی است. امیرحسین صادقی در ابتدای صحبت‌های خود گفت: "اولین بازی من برای استقلال زمانی بود که آقای کخ از استقلال رفتند و منصورخان و جواد زرینچه سرمربی تیم شدند. مقابل سپاهان به من اعتماد کردند و بازی دادند. ۲۰ ساله بودم و افتخار داشتم اولین بازی‌ام را در کنار این عزیزان باشم."

او ادامه داد: "تیم‌های شرق آسیا پیشرفت زیادی در فوتبال آسیا داشتند اما کشورهای عربی هم با جذب ستاره‌ها، فوتبال جدیدی را ارائه می‌دهند. اگر فرهاد مجیدی و مجتبی جباری در استقلال می‌ماندند، این تیم می‌توانست تا فینال آسیا برود. آن زمان که ما در آسیا بازی می‌کردیم، یک بلبشویی بود که استقلال نتیجه نگیرد."

صادقی تاکید کرد: "بزرگترین ضعف استقلال در این 10 یا 15 سال، مدیریت بوده. به تاجرنیا هم گفتم شما تنها هستید. استقلال باید یک کارگروه بزرگ داشته باشد. مدیریت هست که می تواند پول هم مدیریت کند. مسئله اصلی مسئله مالی نیست، مدیریت است. ثبات در مدیریت مهم است. از همه فاجعه‌تر می‌توانید به بدهی‌های استقلال اشاره کنید."

امیرحسین صادقی در مورد رامین رضاییان گفت: "شخصا از روز اول هیچ اعتقادی به رامین رضاییان نداشتم. روز اول آمد و قسم خورد اما به خاطر پول رفت. من برای پیراهن استقلال تمام زندگی‌ام را گذاشتم و با پیراهن استقلال به دو جام جهانی رفتم. هر دو سال بعد از جام جهانی به استقلال برگشتم اما رامین رضاییان از این اخلاق‌ها ندارد. امیدوارم سهراب بختیاری‌زاده، رامین رضاییان را نخواسته باشد."

پخش زنده ویژه فوتبالی با همکاری خبر ورزشی

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار