پایگاه خبری فوتبالی - پنج بازی، پنج برد؛ نمایندگان لیگ برتر انگلیس در هفته نخست فصل ۲۰۲۶/۲۰۲۷ لیگ قهرمانان اروپا شروعی فوقالعاده داشتند و هیچکدام از پنج تیم حاضر در این رقابتها امتیاز از دست ندادند.
به گزارش فوتبالی، منچسترسیتی با درخشش ارلینگ هالند برابر پورتو به پیروزی دو بر صفر رسید و استون ویلا نیز در خانه بروژ با نتیجه ۳ بر ۲ برنده شد. در ادامه، لیورپول در یک بازگشت تماشایی اتلتیکو مادرید را ۲ بر ۱ در آنفیلد شکست داد؛ شاگردان آندونی ایرائولا ابتدا از حریف عقب افتادند اما با گلهای دومینیک سوبوسلای و الکسیس مک آلیستر سه امتیاز را به دست آوردند.
آرسنال هم در ناپل یکی از دشوارترین بازیهای هفته را با پیروزی ۱ بر ۰ پشت سر گذاشت؛ مارتین اودگارد گل تعیینکننده را در نیمه دوم رقابت دو تیم به ثمر رساند. منچستریونایتد نیز در بازگشت دوباره به لیگ قهرمانان اروپا جشنواره گل به راه انداخت و صباح جمهوری آذربایجان را با نتیجه ۴ بر ۰ شکست داد.
به این ترتیب، پنج نماینده انگلیس در هفته نخست، پنج پیروزی، ۱۲ گل زده و تنها ۵ گل خورده ثبت کردند؛ شروعی بینقص که نشان میدهد تیمهای انگلیسی از همان نخستین هفته برای حضور پررنگ در مرحله گروهی (لیگ) آمادهاند.
