نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
دردسر تازه برای تیم امید؛ استقلال بازیکنانش را فقط در موعد قانونی به عبدی می‌دهد

دردسر تازه برای تیم امید؛ استقلال بازیکنانش را فقط در موعد قانونی به عبدی می‌دهد

پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی استقلال اعلام کرد که بازیکنانش را فقط در موعد قانونی در اختیار تیم امید خواهد گذاشت.

به گزارش فوتبالی، سرانجام تیم امید برای حضور در رقابت‌های آسیایی ناگویا راهی ژاپن شد و ساعاتی پیش به شهر اوزاکا رسید. البته تعدادی از بازیکنان دعوت شده به این تیم، هنوز راهی ژاپن نشده‌اند.

مهم‌ترین این بازیکنان، امیرمحمد رزاقی‌نیا، اسماعیل قلی‌زاده و سعید سحرخیزان، ملی‌پوشان استقلال هستند که طبق اعلام این باشگاه، قرار بود بعد از بازی با السد قطر در هفته اول لیگ نخبگان آسیا به اردوی تیم امید در ژاپن بپیوندند.

اما امروز سهراب بختیاری‌زاده سرمربی استقلال، در نشست خبری خود قبل از بازی فردای تیمش مقابل پیکان، درباره این 3 بازیکن حرف متفاوتی زد. او گفت: «من تمام تلاشم را می‌کنم، چون تیم امید برایم مهم است و تیم ملی برای همه اهمیت دارد. اما شرایط استقلال با سایر تیم‌ها فرق می‌کند و باید از بازیکنانم مراقبت کنم. در همان بازه زمانی که قانون مشخص کرده، بازیکنان را در اختیار تیم امید قرار می‌دهیم، اما اگر بخواهند مدت بیشتری در اردو بمانند، این امکان را نداریم، چون شرایط تیم ما متفاوت است و آینده استقلال برایم در اولویت قرار دارد.»

در حالی که استقلال روز 23 شهریور مقابل السد قطر قرار خواهد گرفت، اولین بازی تیم امید در رقابت‌های آسیایی ناگویا، روز 25 شهریور، یعنی دو روز بعد از بازی استقلال، در مقابل تیم امید امارات برگزار خواهد شد و طبیعتا، 3 ملی‌پوش استقلال نمی‌توانند در این بازی برای تیم امید به میدان بروند.

در واقع استقلال سه بازیکن خود را در موعد قانونی در اختیار تیم امید قرار خواهد داد، اما بختیاری‌زاده تأکید کرده که حاضر نیست بیش از زمان تعیین‌شده، بازیکنانش را از دست بدهد و مشخص نیست که آنها برای بازی‌های بعدی تیم امید هم در دسترس حسین عبدی خواهند بود یا نه.

حالا باید دید هماهنگی میان باشگاه استقلال و کادر فنی تیم امید چگونه پیش خواهد رفت و این سه بازیکن چه زمانی دوباره به جمع آبی‌پوشان بازمی‌گردند.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار