نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
بازیکن سابق پرسپولیس در راه لیگ منطقه‌ای فرانسه

بازیکن سابق پرسپولیس در راه لیگ منطقه‌ای فرانسه

پایگاه خبری فوتبالی - سرژ اوریه در آستانه تجربه یکی از عجیب‌ترین فصل‌های دوران حرفه‌ای خود قرار دارد.

به گزارش فوتبالی، مدافع سابق پاری سن ژرمن و تاتنهام که سابقه بیش از ۴۰۰ بازی باشگاهی حرفه‌ای و ۹۳ بازی ملی برای ساحل عاج را در کارنامه دارد، ممکن است به‌زودی در سطح منطقه‌ای فوتبال فرانسه به میدان برود.

طبق گزارش "لا ووآ دو نور"، اوریه مذاکرات پیشرفته‌ای با باشگاه مونتینی آن گول در لیگ منطقه‌ای ۲ دارد؛ سطحی که در ساختار فوتبال فرانسه چند پله پایین‌تر از فوتبال حرفه‌ای این کشور قرار می‌گیرد.

با این حال، انتقال هنوز به‌صورت کامل نهایی نشده و این باشگاه در انتظار دریافت یک مدرک رسمی از فدراسیون فوتبال ایران است تا مجوز بازی این مدافع ۳۳ ساله صادر شود. منابع نزدیک به پرونده نسبت به نهایی شدن این انتقال خوش‌بین هستند.

این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که اوریه تابستان امسال به شکلی متفاوت به فوتبال بازگشته است. او پس از جدایی از پرسپولیس، در ماه آگوست به باشگاه سابقش، لانس، بازگشت و به‌عنوان دستیار مربی تیم زیر ۱۵ سال این باشگاه مشغول به کار شد. به این ترتیب، او هم‌زمان مسیر مربیگری را آغاز کرده و حالا ممکن است دوباره خودش نیز در زمین فوتبال دیده شود.

اوریه که فوتبال حرفه‌ای خود را از لانس آغاز کرده بود، طی سال‌های گذشته برای تیم‌هایی مانند پاری‌سن‌ژرمن، تاتنهام، ویارئال و ناتینگهام فارست بازی کرده و دو بار نیز قهرمانی جام ملت‌های آفریقا را با ساحل عاج تجربه کرده است.

او پس از پایان دوران حضورش در فوتبال ایران، هنوز بازنشستگی خود را به‌صورت رسمی اعلام نکرده و حالا احتمال دارد برای ادامه فوتبالش راهی تیمی شود که حضور بازیکنی با چنین سابقه‌ای برای آن یک اتفاق بزرگ محسوب می‌شود.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار