نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
جدال جدید حقوقی در فوتبال ایران؛ شکایت‌های متقابل عالیشاه، خداداد، تراکتور و گل گهر از یکدیگر

جدال جدید حقوقی در فوتبال ایران؛ شکایت‌های متقابل عالیشاه، خداداد، تراکتور و گل گهر از یکدیگر!

پایگاه خبری فوتبالی- فحاشی‌های عجیب خداداد عزیزی به امید عالیشاه و ادعای عزیزی درباره فحاشی عالیشاه به او مطمئنا باعث شکل گیری شکایتهای جدیدی در ارکان قضایی فدراسیون فوتبال و فضای فوتبال ایران و حتی محاکم قضایی بیرون از فوتبال خواهد شد.


به گزارش فوتبالی، پیش‌بینی می‌شد که بازی تراکتور و گل‌گهر، بعد از گل پر حرف و حدیث تراکتور، به جنجال کشیده شود اما انتشار یک فایل صوتی از خداداد عزیزی که در آن خطاب به امید عالیشاه، فحاشی‌های رکیکی می‌کند، ماجرا را از یک جنجال داوری و فوتبالی فراتر برده است.


گویا بعد از اخراج خداداد عزیزی به دلیل اعتراض به خطای امید عالیشاه روی امیرحسین حسین‌زاده و رد و بدل شدن چند کلمه، کار به جاهای باریک می‌کشد! خداداد در پایان بازی، طعنه‌های زیادی به عالیشاه و کارنامه بازی‌های ملی او می‌زند و عالیشاه هم در پاسخ اعلام می‌کند که اگر بازیکن ملی این است، خوشحال است که در تیم ملی بازی نکرده است!


این البته فقط بخش قابل نوشتن و شنیدنِ درگیری بین این دو نفر است. ظاهرا خداداد عزیزی متوجه شده که عالیشاه به او توهینی کرده و به همین دلیل عصبانی می‌شود و به سمت رختکن گل‌گهر می‌رود و با تهدید و فحاشی‌های بسیار بسیار رکیک، منتظر می‌ماند تا او از رختکن بیرون بیاید!


هرچند غائله با دخالت دیگران به پایان می‌رسد، اما فحاشی‌های رکیک و 18+ خداداد خطاب به امید عالیشاه از سوی عوامل باشگاه گل‌گهر ضبط و پس از انتشار در فضای مجازی، جنجال جدیدی را در فوتبال ایران آغاز کرده است. جنجالی که مطمئنا منجر به شکایت عزیزی و عالیشاه از یکدیگر و دو باشگاه تراکتور و گل گهر از هم در ارکان قضایی فدراسیون و حتی دادسراها خواهد شد.


البته در بیانیه باشگاه گل‌گهر اعلام شده که این فایل صوتی برای احترام به افکار عمومی منتشر نخواهد شد اما این فایل صوتی از ساعتی پیش در فضای مجازی به صورت گسترده و میلیونی منتشر شده و احتمالا حالا دیگر همه می‌دانند که خداداد خطاب به عالیشاه چه گفته است. خود خداداد عزیزی در فایلی جدید هم فحاشی هایش را تایید کرده و گفنه چون به او فحاشی شده، او هم متقابلا فحاشی کرده و این جزو اخلاق و رفتار و منش اوست!


به احتمال زیاد با انتشار فایل صوتی فحاشی عزیزی به عالیشاه، او امروز با دستور موقت کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تا اطلاع ثانوی محروم خواهد شد تا به پرونده اش در اسرع وقت رسیدگی شود. شاید هم ماجرا به شکایت به کمیته انضباطی ختم نشود و باشگاه گل‌گهر و شخص امید عالیشاه هم از سرپرست تراکتور به دادسرا هم شکایت کنند!

ممکن است خداداد و تراکتور از عالیشاه شکایت متقابل را به ارکان قضایی فدراسیون و حتی خارج از فدراسیون فوتبال ببرند تا این جدل جدید در فضای فوتبال ایران چندوقتی تیتر یک و سوژه و داغ شود.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار