نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
والی زیبای اسماعیلی برای خروج ذوب آهن از بحران

والی زیبای اسماعیلی برای خروج ذوب آهن از بحران

پایگاه خبری فوتبالی- در آخرین لحظات بازی، ذوب آهن به نوار ناکامی‌هایش پایان داد و به اولین برد فصل دست یافت.
به گزارش فوتبالی، ذوب آهن در شرایطی به مصاف پیکان رفت که از آخرین برد این تیم شش بازی گذشته بود. در این بازی نیز تا ثانیه‌های پایانی، هیچ گلی از خط دروازه عبور نکرده بود و انتظار می‌رفت تا یک تساوی بدون گل دیگر در این هفته رقم بخورد. اما در دقیقه 98 همه چیز به سود این تیم تغییر کرد.
در غیاب نادر محمدی که با سبک خاص خود را در پرتاب اوت داشت و در این فصل به لیگ روسیه پیوست، شاگردان عبدالله ویسی در آخرین دقیقه بازی صاحب یک پرتاب اوت شدند. توپ ارسالی به علی شجاعی رسید و این بازیکن نیز توپ را با پای چپ روی دروازه ارسال کرد. سانتر شجاعی در محوطه جریمه به فرشید اسماعیلی رسید و این بازیکن ابتدا با یک کنترل توپ و سپس با یک چرخش زیبا، شوتی غیرقابل مهار را روانه دروازه پیکان کرد. حسین پورحمیدی در این صحنه فقط نظاره‌گر بود تا توپ در گوشه دروازه پیکان آرام بگیرد و عبدالله ویسی نفس راحتی بابت اولین برد تیمش در فصل جدید بکشد.
فرشید اسماعیلی که  زمان زیادی از آخرین گل او در لیگ می‌گذرد، در این صحنه یک چرخش بسیار زیبا داشت و نشان داد همچنان می‌تواند کیفیت فنی خوبی در زمین ارائه کند. این گل اسماعیلی شاید بتواند نقطه عطفی برای خروج ذوب آهن و عبدالله ویسی از بحران باشد.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار