پایگاه خبری فوتبالی - لئون بیلی پس از پنج سال حضور در استون ویلا، فوتبال انگلیس را ترک کرد و با انتقالی دائمی به المپیاکوس پیوست.
به گزارش فوتبالی، باشگاه المپیاکوس بهصورت رسمی از جذب لئون بیلی از استون ویلا خبر داد. وینگر ۲۹ ساله جامائیکایی با انتقالی دائمی راهی فوتبال یونان شده و به یکی از مهمترین خریدهای تابستانی تیم تحت هدایت خوزه لوئیس مندیلیبار تبدیل شده است. استون ویلا نیز دائمی بودن این انتقال را تأیید کرده است. دو باشگاه رقم انتقال را اعلام نکردهاند، اما برخی گزارشها ارزش معامله را حدود ۸.۵ میلیون یورو عنوان کردهاند. همچنین گزارشهای پیش از رسمی شدن انتقال از قراردادی تا ژوئن ۲۰۲۹ برای بیلی خبر میدادند؛ جزئیات مدت قرارداد در اطلاعیه رسمی المپیاکوس ذکر نشده است.
بیلی در سال ۲۰۲۱ پس از درخشش در بایرلورکوزن به استون ویلا پیوست و طی دوران حضورش در این باشگاه ۱۶۳ مسابقه انجام داد، ۲۳ گل به ثمر رساند و ۲۵ پاس گل داد. او همچنین در فصل گذشته همراه با استون ویلا قهرمان لیگ اروپا شد. ملیپوش جامائیکایی سابقه بازی برای خنک، بایرلورکوزن و رم را نیز دارد و حالا پس از تجربه لیگهای بلژیک، آلمان، انگلیس و ایتالیا، فصل تازهای از دوران حرفهای خود را در فوتبال یونان آغاز میکند.
