نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
کنعانی‌زادگان  هواداران استقلال موز پرت کردند

کنعانی‌زادگان: هواداران استقلال موز پرت کردند!

پایگاه خبری فوتبالی- محمدحسین کنعانی‌زادگان، کاپیتان پرسپولیس پس از تساوی قرمزهای تهران مقابل استقلال، مصاحبه جالبی انجام داد.

به گزارش فوتبالی، پرسپولیس در هفته پنجم لیگ برتر با تساوی یک - یک برابر استقلال متوقف شد. محمدحسین کنعانی‌زادگان در این مسابقه شرایط عجیبی را تجربه کرد چراکه در یک‌صحنه با عارف آقاسی درگیر شد و گلوی بازیکن استقلال را خونی کرد. کنعانی‌زادگان پس از اتمام دربی 107 گفت: "ما دو، سه سال است بیرون خانه بازی می‌کنیم و میزبانی نداریم. شرایط بازی در آزادی فرق می‌کند و در آزادی راحت می‌بردیم. یک بار در قزوین، یک بار اراک و حالا در اصفهان بازی می‌کنیم. آقای تارتار تیم جوانی درست کرده است. انشاالله آخر فصل بتوانیم قهرمان شویم. در مورد بازیکنان خارجی از کادرفنی بپرسید. فوتبال است و پینگ‌پنگ نیست و پادوانی را زدند و قطع نخاع شد! سعی می‌کنم همیشه به عنوان بزرگ‌تر و کاپیتان جدا کنم و تیم را یکدل کنم و بی‌ادبی نکنیم. اول بازی موز و نارنگی و سنگ زدند و به دست زارع هم سنگ خورد."

کنعانی‌زادگان ادامه داد: "قضاوت آقای بنیادی‌فرد خوب بود. به داور گفتم یک نگاهی کن یک موقع ناعدالتی نشود که با احترام هم یک کارت داد. هر چه داریم برای ۴۰ میلیون هوادار می‌گذاریم. تیم ما نیاز به زمان دارد. دیدید چقدر هجومی و روان بازی می‌کنیم. رسانه دنبال جذاب شدن است و من چیزی بگویم و حاشیه‌ای شود! امروز هواداران استقلال به من فحاشی زیادی کردند. بازیکن‌های دیگر در تیم‌های دیگر هستند که فحش زن و بچه و… می‌خورند و واقعا خیلی شورش را درآورده‌اند."

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار