پایگاه خبری فوتبالی- دومین گل بهخودی فصل در بازی شمس آذر و آلومینیوم رقم خورد.
به گزارش فوتبالی، در هفته سوم لیگ برتر فوتبال دو تیم شمس آذر قزوین و آلومینیوم اراک به مصاف یکدیگر رفتند که این دیدار با برتری شاگردان پیروز قربانی به پایان رسید.
در حالی که آلومینیوم با گل مهدی مهدوی پیش بود، در وقتهای اضافه نیمه نخست بازی شوت میلاد سورگی با واکنش خوبی از سوی محمد خلیفه مواجه نشد تا به شکلی عجیب وارد دروازه آلومینیوم شود و گل تساوی برای شمس آذر به ثمر برسد. البته در نیمه دوم این دیدار ساسان حسینی گل دوم آلومینیوم را به ثمر رساند تا شاگردان پیروز قربانی برنده این دیدار شوند.
نکته اما اینجاست که گل شمس آذر، دومین گل بهخودی توسط یک دروازهبان بود. پیش از خلیفه این اتفاق در هفته گذشته و در دیدار پرسپولیس و استقلال خوزستان برای پیام نیازمند رخ داد و تک گل آبیهای خوزستان به همین شکل وارد دروازه پرسپولیس شد تا اولین گل بهخودی فصل بیستوششم توسط دروازهبان، به نام پیام نیازمند ثبت شود.
هر چند که نیازمند و خلیفه با بدشانسی مواجه شدند تا توپ وارد دروازهشان شود، اما هیچیک از گلها مانع پیروزی تیمشان نشد.