menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

فلیک: شاید برای پست مهاجم شما را غافلگیر کنم

پایگاه خبری فوتبالی - هانسی فلیک در آستانه نخستین مسابقه بارسلونا در فصل ۲۷-۲۰۲۶ لالیگا مقابل الچه، درباره شرایط بازیکنان تیمش، وضعیت رودری و ژائو کانسلو و همچنین برنامه‌های نقل‌وانتقالاتی آبی‌واناری‌ها صحبت کرد.

به گزارش فوتبالی، سرمربی بارسلونا در نشست خبری پیش از مسابقه تأکید کرد بازیکنانی که در جام جهانی حضور داشتند هنوز به آمادگی کامل نرسیده‌اند و کادر فنی باید دقایق حضور آنها را مدیریت کند. فلیک گفت:

«طبیعی است بازیکنانی که در جام جهانی بازی کرده‌اند هنوز نتوانند ۹۰ دقیقه کامل بازی کنند، اما ممکن است برخی از آنها مجبور شوند. باید دقایق بازی را هوشمندانه مدیریت کنیم. با این حال، هیچ بهانه‌ای وجود ندارد. مهم‌ترین هدف ما پیروزی در نخستین بازی است.»

سرمربی آلمانی درباره الچه نیز اظهار داشت:

«می‌دانیم بازی دشواری خواهد بود. آنها توانایی خوبی در حفظ مالکیت توپ دارند و می‌دانند چگونه سریع از دفاع خارج شوند. ما کیفیت بسیار زیادی در تیم داریم و می‌خواهیم آن را نشان دهیم و سه امتیاز را به دست بیاوریم.»

بخش قابل توجهی از نشست خبری به احتمال جذب یک مهاجم جدید و به‌خصوص خولیان آلوارز اختصاص داشت، اما فلیک حاضر نشد درباره مهاجم اتلتیکو مادرید صحبت کند. او گفت:

«من درباره بازیکنانی که متعلق به باشگاه‌های دیگر هستند صحبت نمی‌کنم. هر روز با دکو صحبت می‌کنم و هدف ما تقویت تیم است. فقط من، دکو و چند نفر دیگر دقیقاً می‌دانیم چه می‌خواهیم.»

فلیک همچنین درباره انتخاب مهاجم تیمش مقابل الچه گفت:

«هنوز مطمئن نیستم چه کسی در پست شماره ۹ بازی خواهد کرد. گزینه‌های دیگری داریم و شاید فردا شما را غافلگیر کنم.»

یکی از این گزینه‌ها حمزه عبدالکریم است که عملکردش در پیش‌فصل رضایت فلیک را به همراه داشته است:

«حمزه پیش‌فصل فوق‌العاده‌ای داشت. او مهاجمی خوب، جوان و سرشار از پتانسیل است. این دقیقاً همان چیزی است که از یک مهاجم می‌خواهیم.»

فلیک در ادامه تأیید کرد رودری به دیدار نخست فصل نخواهد رسید و برنامه کادر فنی این است که از دوشنبه به‌طور کامل وارد تمرینات گروهی شود. سرمربی بارسلونا درباره ستاره اسپانیایی گفت:

«او فردا بازی نمی‌کند. برنامه ما این است که از دوشنبه او را وارد تمرینات کامل کنیم. بسیار خوشحالم که او را در اختیار داریم؛ بازیکنی فوق‌العاده، یک رهبر واقعی و فردی با شخصیت قوی است.»

شرایط ژائو کانسلو متفاوت است و مدافع پرتغالی می‌تواند برابر الچه به میدان برود. فلیک گفت:

«او آماده بازی است و می‌تواند فردا به میدان برود. کانسلو از نظر فنی پتانسیل فوق‌العاده‌ای دارد و فصل گذشته کمک زیادی به ما کرد.»

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار