menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

گزارش ویژه؛ ارتباط وحید کردانی با ماجرای گل‌گهر و چادرملو چیست؟

پایگاه خبری فوتبالی- مدیرعامل باشگاه چادرملو در ماجرای معرفی گل‌گهر به AFC درباره وجود یک گروه مافیایی صحبت کرده بود.


به گزارش فوتبالی، در حالی که اهالی فوتبال در ایران منتظر اقدامات فدراسیون فوتبال و ارکان قضایی اش برای جایگزینی چادرملو اردکان به جای گل گهر به AFC بودند اما قرعه‌کشی این مسابقات انجام و مشخص شد تغییری در این باره رخ نخواهد داد.


ماجرای این فاجعه مدیریتی در فوتبلا ایران را همه می‌دانند. قرار بود تیم قهرمان تورنمنت سه جانبه یعنی چادرملو اردکان به عنوان نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا دو به AFC معرفی شود اما در اقدامی عجیب و مشکوک هدایت الله ممبینی دبیرکل فدراسیون فوتبال یک ماه پیش‌تر بازنده فینال تورنمنت سه جانبه یعنی تیم گل‌گهر را به AFC معرفی کرده بود!


چند روز بعد از افشای این ماجرا، علیرضا بابایی مدیرعامل باشگاه چادرملو در مصاحبه‌ای با برنامه تلویزیونی ورزش و مردم گفت: «یک جریان و شخصی در AFC حضور دارد که ایرانی است؛ او معرف و حامی آقای ممبینی در فدراسیون بوده و کار طوری هماهنگ شده که هر چه نامه از فدراسیون و باشگاه به AFC می‌رود یک جواب ثابت می‌آید. یعنی وقتی سؤال غلط می‌رود، جواب هم غلط می‌آید. می‌گویند فقط گل‌گهر را قبول دارند، چون زمان را از دست داده‌اید و اگر گل‌گهر را نمی‌خواهید ما سهمیه ایران را به کشور دیگری می‌دهیم


طرح چنین ادعای بزرگی توسط مدیرعامل چادرملو همه اهالی فوتبال و به ویژه رسانه‌ها را به صرافت انداخت تا بررسی کنند و متوجه شوند که فرد ایرانی حاضر در AFC که به ادعای بابایی در این ماجرا دست داشته و حامی ممبینی است کیست.


رسانه‌ها وقتی بررسی‌های خودشان را انجام دادند به یک نام رسیدند: «وحید کردانی.» این فرد سال‌هاست در ساختار کنفدراسیون فوتبال آسیا حضور دارد و حالا هم معاون دبیرکل AFC محسوب می‌شود.


نکته جالب این است که ممبینی حاضر به دادن هیچ توضیحی درباره این فاجعه نیست درباره شائبه ارتباط یا نسبت خویشاوندی خودش با کردانی هم سکوت کرده است. چرا که اگر وجود این ارتباط یا نسبت خانوادگی اثبات شود معمای این فاجعه تا حد زیادی روشن خواهد شد.


مدیرعامل باشگاه چادرملو البته نامی از کردانی نبرده است اما همه روی این موضوع متفق‌القول هستند که منظور او از «فرد ایرانی حاضر در AFC» همین فرد است. کسی که ظاهرا در پشت پرده قدرت بالاتری هم دارد!


از آنجایی که کردانی در همه این سال‌ها سعی کرده در سکوت خبری کار کند و تا جایی که ممکن است با ایرانی‌هایی خارج از حوزه فوتبال ارتباطی نداشته باشد، اخبار و اطلاعات زیادی از او در دسترس نیست.


بخش ورزشی سایت تابناک( سایت نزدیک به محسن رضایی) در گزارشی در این باره نوشته است:" بررسی‌ها نشان می‌دهد نام(وحید)کردانی چند سال پیش در یک ماجرای مشکوک به فساد و مبادلات مالی غیر قانونی در فیفا مطرح شده است. او زمانی که ر شورای المپیک آسیا در دفتر شیخ احمد الفهد الصباح کویتی حضور داشت نامش در پرونده فساد فیفا و پرداخت رشوه به «ریچارد لای» رییس وقت فدراسیون فوتبال گوام به عنوان متهم در دادگاهی در آمریکا مطرح شده بود.


البته در آن پرونده نامی از کردانی دیده نمی‌شد اما در آن پرونده متهم شماره چهار فردی معرفی شده که در شورای المپیک آسیا کار می‌کرده و دستیار حسین المسلم بوده است. چند سال بعد، اسناد تحقیقات وزارت دادگستری آمریکا نام وحید کردانی را هم در کنار احمد الفهد، حسین المسلم و رضا چریم در فهرست افراد مورد تحقیق قرار دادند."


بررسی‌ها نشان می‌داد که از حساب شخصی کردانی در  بانک الاهلی و بانک گلف مبالغی به حساب برخی مثل ریچارد لای رییس فدراسیون فوتبال گوام واریز شده است. کردانی دقیقاً پس از باز شدن این پرونده، شورای المپیک آسیا را ترک کرد و راهی مالزی و مقر AFC شد.


بابایی مدیرعامل باشگاه چادرملو پیش از شروع لیگ هم ادعای مهمی را طرح کرد و گفت: «متاسفانه عامل این اقدام مافیایی، شخصی ایرانی در مالزی است که افرادی در فدراسیون فوتبال را مدیریت می‌کند و برای دوران پساتاج برنامه‌ریزی می‌کند و همین اقدامات باعث شده هر اقدامی که در این رابطه از سوی باشگاه و استان برای بازگشت سهمیه به چادرملو صورت گرفته، عملاً به در بسته بخورد


منظور بابایی از این حرفها احتمالا این است که مدیران فعلی فدراسیون فوتبال و برخی از اعضای هیات رییسه در تلاش هستند تا پس از پایان دوران ریاست مهدی تاج، قدرت را در دست بگیرند (ممبینی یا اسفندیارپور) و در نهایت یکی از آنها به صندلی ریاست برسد که منظور گزارش احتمالا اگر حالا اگر به یاد بیاوریم که مدیرعامل باشگاه گل‌گهر سیرجان هم یکی از اعضای هیات رییسه فدراسیون فوتبال است می‌توانیم از حرف‌های بابایی به سرنخ‌هایی برسیم.


در پس همه این اتفاقات باز هم به مساله تعارض منافع می‌رسیم. مثلا این که یکی از طرفین درگیر در این ماجرا یعنی مدیرعامل گل گهر عضو هیات رییسه است و طبیعتا امکان دارد در چنین اتفاقاتی منافع باشگاه خودش را به همه چیز ترجیح بدهد.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار