menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

دیویس: حملات به موسیالا قلبم را شکست؛ مثل برادر کنارش هستیم

پایگاه خبری فوتبالی - پس از دو حمله عصبی جمال موسیالا در فاصله تنها چهار روز، نگرانی‌ها درباره وضعیت جسمانی ستاره بایرن مونیخ افزایش یافته است. آلفونسو دیویس نیز با حمایت از هم‌تیمی نزدیک خود تأکید کرد که تمام اعضای تیم در این دوره دشوار کنار او خواهند بود.

به گزارش فوتبالی، موسیالا که اخیراً با یک اختلال نورولوژیکی مواجه شده، در دو مسابقه متوالی از حال رفت و اکنون تحت نظر پزشکان قرار دارد. این بازیکن با انتشار بیانیه‌ای نسبت به اتفاقات اخیر واکنش نشان داده و امیدوار است چنین شرایطی بار دیگر برایش تکرار نشود. دیویس که رابطه نزدیکی با موسیالا دارد، در گفت‌وگو با خبرگزاری dpa گفت:

«این دو اتفاق واقعاً قلبم را شکست. پزشکان تمام تلاششان را می‌کنند تا به جمال کمک کنند از این شرایط عبور کند. بهترین کاری که ما به‌عنوان یک تیم می‌توانیم انجام دهیم، انتقال انرژی مثبت به اوست تا بتواند ذهنش را آرام و متمرکز نگه دارد و برای عبور از این وضعیت مبارزه کند.»

مدافع بایرن در ادامه تأکید کرد حمایت از موسیالا تنها به مسائل فوتبالی محدود نمی‌شود:

«ما از جمال حمایت خواهیم کرد؛ نه فقط به‌عنوان یک بازیکن، بلکه به‌عنوان یک انسان. باید مثل یک دوست و یک برادر کنارش باشیم. جمال را می‌شناسم و می‌دانم قوی‌تر از گذشته بازخواهد گشت.»

در حال حاضر اولویت بایرن مونیخ، پیگیری وضعیت سلامتی موسیالا و فراهم کردن شرایط مناسب برای طی کردن روند درمان او است.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار