پایگاه خبری فوتبالی - متئو روجری، مدافع چپ ایتالیایی اتلتیکو مادرید، پس از تنها یک فصل حضور در اسپانیا راهی استون ویلا شد.
به گزارش فوتبالی و به نقل از فابریتزیو رومانو، استون ویلا برای جذب روجری ۲۵ میلیون یورو بهصورت تضمینی پرداخت خواهد کرد و ۱.۵ میلیون یورو نیز بهعنوان پاداش در قرارداد این بازیکن گنجانده شده است. روجری برای پر کردن جای خالی لوکاس دینیه به ترکیب اونای امری اضافه میشود. مدافع فرانسوی در تاریخ ۹ اوت استون ویلا را ترک کرد و به پاریسنژرمن پیوست.
روجری ۲۴ ساله محصول آکادمی آتالانتا است و پیش از انتقال به اتلتیکو مادرید، بیش از ۱۰۰ بار در سری آ برای این تیم به میدان رفت. او همچنین یکی از اعضای آتالانتای قهرمان لیگ اروپا در سال ۲۰۲۴ بود. مدافع ایتالیایی تابستان گذشته راهی اتلتیکو مادرید شد، اما دوران حضورش در لالیگا تنها یک فصل ادامه پیدا کرد و حالا برای نخستین بار حضور در لیگ برتر انگلیس را تجربه خواهد کرد.