پایگاه خبری فوتبالی- در تاریخ بازیهای پرسپولیس و استقلال خوزستان مهدی طارمی با ۵ گل زده رکورددار است.
به گزارش فوتبالی- مهدی طارمی تا حالا با پیراهن پرسپولیس ۵ گل به استقلال خوزستان زده و بعد از او نفراتی چون محمد حسین کنعانی زادگان،علی علیپور و محمد عباسزاده با ۴ گل قرار دارند.
عباس زاده که دیگر در پرسپولیس نیست و چندی قبل از فوتبال خداحافظی کرد اما علیپور و کنعانیزادگان این فرصت را دارند تا در بازی این هفته به رکورد طارمی برسند و حتی از او عبور کنند.
علیپور خیلی دوست دارد اولین گل فصل خود را وارد دروازه استقلال خوزستان کند و کنعانیزادگان هم به احتمال فراوان پنالتی زن اول پرسپولیس است. به طوری که اگر قرمزها صاحب ضربه پنالتی شوند او پشت توپ قرار میگیرد و شانس گلزنی دارد.
پرسپولیس با روشی هجومی به مصاف استقلال خوزستان خواهد رفت تا بتواند برد سه بر صفر فصل گذشته را تکرار کند اما به هر حال تارتار خوب میداند که هیچ تیمی را نباید دست کم گرفت و استقلال خوزستان هم در تهران میتواند تبدیل به تیمی خطرناک شود.
یکی از جذابترین بازیهای دو تیم سه فصل قبل برگزار شد که پرسپولیس بازی سه بر صفر باخته مقابل استقلال خوزستان را با نتیجه ۳-۴ برد و در نهایت قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران شد.