پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه گلگهر با انتشار بیانیهای پاسخ مجری برنامه فوتبال برتر را داد.
به گزارش فوتبالی، محمدحسین میثاقی در برنامه امشب فوتبال برتر در مورد برگزاری تورنمنت سهجانبه صحبت کرد؛ تورنمنتی که چادرملو اردکان در آن به عنوان قهرمانی رسید اما بابت اشتباه دبیرکل فدراسیون فوتبال، نتوانست به آسیا برود و گلگهر با وجود شکست در فینال تورنمنت سهجانبه، راهی آسیا شد.
باشگاه گلگهر پس از صحبتهای میثاقی با انتشار بیانیهای پاسخ مجری فوتبال برتر را داد. رسانه رسمی باشگاه گلگهر نوشت: "آقای میثاقی! چرا وقتی درباره تورنمنت سهجانبه صحبت میکنید، نمیگویید اگر رأی کمیته استیناف بهموقع صادر میشد، اختلاف گلگهر و چادرملو به ۷ امتیاز میرسید؟ آنوقت اساساً چه نیازی به تورنمنت سهجانبه بود؟"
باشگاه گلگهر ادامه داد: "اگر از سوی فدراسیون اجحافی صورت گرفته باشد، این اجحاف پیش از هر تیم دیگری در حق گلگهر بوده است؛ چرا که برگزاری تورنمنت سهجانبه، حق گلگهر را نادیده گرفت و به پرسپولیس و چادرملو فرصت داد تا در مسیری برای کسب سهمیه قرار بگیرند که با صدور بهموقع رأی استیناف و یا نادیده نگرفتن رای کمیته انضباطی، اساساً نیازی به آن وجود نداشت. روایت این ماجرا بدون اشاره به این واقعیت، کامل نیست. عدالت رسانهای یعنی همه طرفهای ماجرا دیده شوند؛ نه اینکه فقط بخشی از روایت که به نفع یک طرف است، بازتاب پیدا کند."