پایگاه خبری فوتبالی - لاتزیو در نخستین مسابقه رسمی خود با هدایت جنارو گتوزو، با شکست غیرمنتظره ۲-۰ مقابل مانتووا از کوپا ایتالیا کنار رفت.
به گزارش فوتبالی، لاتزیو که فصل گذشته تا فینال این رقابتها پیش رفته بود، در ورزشگاه المپیکو میزبان حریف دسته دومی خود بود. شاگردان گتوزو با وجود در اختیار داشتن حدود ۷۰ درصد مالکیت توپ و شوتهای بیشتر، در خلق موقعیتهای جدی ناکام ماندند و تنها سه ضربه در چارچوب داشتند. پس از تساوی بدون گل در نیمه نخست، مانتووا با دفاع منظم و استفاده از فرصتهای خود میزبان را غافلگیر کرد. فرانچسکو روکو در دقیقه ۷۵ گل نخست را به ثمر رساند تا لاتزیو برای جبران نتیجه سراپا حمله شود.
فشارهای میزبان اما نتیجهای نداشت و مانتووا در ششمین دقیقه وقتهای تلفشده تیر خلاص را شلیک کرد. در شرایطی که دروازهبان لاتزیو برای کمک به تیمش روی یک ضربه کرنر جلو کشیده بود، مانتووا ضدحمله سریعی ترتیب داد و اسماعیل کاجاتزو دروازه خالی میزبان را باز کرد. این گل پس از بررسی VAR تأیید شد تا پیروزی ۲-۰ مانتووا و صعود این تیم قطعی شود.
به این ترتیب، دوران گتوزو در لاتزیو با یک شکست سنگین و حذف مقابل تیمی از سری بی آغاز شد؛ نتیجهای که از همان ابتدای فصل فشارها را روی سرمربی جدید بیانکوچلستی افزایش میدهد.