menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

پول «منتظر محمد» را داشتند و ندادند؛ منتظر چه بودید آقایان؟

پایگاه خبری فوتبالی- افشای یک نامه، باز هم پرونده شکایت منتظر محمد از استقلال و بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی این تیم را داغ کرده است.

به گزارش فوتبالی، در حالی که مدیران باشگاه استقلال بعد از شکایت باشگاه مس شهر بابک به خاطر بازی کردن یاسیر آسانی به شدت تحت فشار هستند، حالا در پرونده جنجالی منتظر محمد یک سند دیگر افشا شده که قطعا مدیران استقلال دوست نداشتند این اتفاق بیفتد؛ مخصوصا در این روزهای بحرانی!

خلاصه پرونده منتظر محمد این بود که با شکایت او به فیفا به دلیل فسخ یک‌طرفه از سوی باشگاه استقلال، پنجره نقل و انتقالاتی این باشگاه بسته شد. البته که این حکم فقط به خاطر شکایت منتظر محمد نبود اما شکایت این بازیکن عراقی باعث شد تعداد فسخ‌های یک‌طرفه باشگاه استقلال از حد نصاب مجاز فیفا عبور کند و منجر به صدور حکم شود.

حالا خبرگزاری مهر سندی را منتشر کرده که طبق آن، علی تاجرنیا روز اول اردیبهشت ۱۴۰۴ و حدود پنج ماه پیش از بسته شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی استقلال، در نامه‌ای به محمد شریعتمداری مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس، ماجرای پرونده‌های کوین یامگا و منتظر محمد را مطرح و خواستار تأمین منابع لازم برای پرداخت مطالبات این دو بازیکن شده است.



نکته این جاست که در همین نامه علی تاجرنیا هشدار داده که فسخ یامگا و منتظر محمد، می‌تواند منجر به محرومیت از حضور و فعالیت در پنجره نقل و انتقالاتی شود و به همین جهت خواهان رسیدگی فوری به این نامه شده است.

خبرگزاری مهر در ادامه مدعی شده که هلدینگ خلیج فارس هم در فاصله کوتاهی پس از این درخواست، منابع مالی مورد نیاز را در اختیار باشگاه استقلال قرار داده است. استقلال در ادامه توانست با کوین یامگا به تفاهم برسد اما با وجود تأمین منابع مالی، چنین اتفاقی در پرونده منتظر محمد رخ نداد.

و حالا سوالی که پیش می‌آید این است که وقتی منابع مالی لازم برای تفاهم با منتظر محمد در اختیار باشگاه بوده، چرا کار به این جا رسیده است و چرا آنقدر در این باره تعلل و سه‌انگاری شده که استقلال از دو پنجره نقل و انتقالاتی محروم شده است؟

منتظر محمد با قراردادی سه‌ساله و ریالی به استقلال پیوسته بود. مبلغ قرارداد او برای سال نخست ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، سال دوم ۱۰ میلیارد تومان و سال سوم ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تعیین شده بود. قرارداد این بازیکن در دوره مدیریت فرشید سمیعی به صورت یک‌طرفه فسخ شد و همین تصمیم زمینه شکایت منتظر محمد نزد فیفا و مطالبه خسارتی در حدود ۲۸ میلیارد تومان را فراهم کرد.

نکته مهم این است که با وجود آگاهی مدیران استقلال از خطرات پرونده فسخ یک‌طرفه منتظر محمد، باز هم این پرونده تعیین تکلیف نشده است و همین بار مسئولیت بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی استقلال را سنگین‌تر و ابهامات را بیشتر می‌کند.

در آن مقطع علی نظری جویباری مدیرعامل و علی تاجرنیا رییس هیئت‌مدیره استقلال بودند و سوالی که این دو نفر باید پاسخ بدهند این است: مگر هدف از نوشتن نامه به هولدینگ، رفع خطر پرونده شکایت منتشر محمد به فیفا و بسته شدن پنجره استقلال نبود؟ پس چرا این پرونده بسته نشد؟ سوال بعدی این است که وقتی پرونده بازیکن عراقی بسته نشده، بر سر منابع تخصیص یافته به این پرونده از سوی هلدینگ چه آمده و کجا هزینه شده است؟


منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار