menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

دورتموند ۲-۲ رم؛ تقابل گرگ‌ها و زنبورها برنده نداشت

پایگاه خبری فوتبالی- بوروسیا دورتموند در آخرین دیدار دوستانه پیش‌فصل خود مقابل آاس رم به تساوی ۲-۲ رسید.

به گزارش فوتبالی، در این مسابقه‌ جذاب که هر چهار گل آن در نیمه نخست به ثمر رسید، در نهایت هیچ‌کدام از دو تیم نتوانستند گل برتری را وارد دروازه حریف کنند. 

رم شروع فوق‌العاده‌ای داشت و خیلی زود توانست دورتموند را غافلگیر کند. پائولو دیبالا در دقیقه چهارم گل نخست جالوروسی را به ثمر رساند تا شاگردان رم از همان دقایق ابتدایی کنترل بازی را در دست بگیرند. تنها پنج دقیقه بعد، برایان کریستانته روی ارسال دیبالا با ضربه سر گل دوم رم را زد و تیم ایتالیایی در دقیقه نهم ۲-۰ پیش افتاد. 

با این حال، دورتموند خیلی سریع واکنش نشان داد. جولیان رایرسون در دقیقه ۱۲ اختلاف را کاهش داد و امیدهای زنبورها برای بازگشت به مسابقه زنده شد.

فشار دورتموند ادامه پیدا کرد و در دقیقه ۲۸، سرهو گیراسی روی پاس رایرسون موفق شد گل تساوی را به ثمر برساند. به این ترتیب، مسابقه‌ای که رم در کمتر از ۱۰ دقیقه با دو گل آغاز کرده بود، پیش از پایان نیمه نخست به تساوی ۲-۲ رسید. 

نکته جالب این دیدار، توقف روند گلزنی در نیمه دوم بود. هر دو تیم موقعیت‌هایی برای رسیدن به گل سوم داشتند، اما دروازه‌ها دیگر باز نشدند و بازی با همان نتیجه ۲-۲ به پایان رسید. میله اسویلار، دروازه‌بان رم، نیز با چند واکنش مهم در جریان مسابقه عملکرد قابل توجهی داشت. 

این دیدار برای دورتموند آخرین آزمون جدی پیش از آغاز فصل جدید بود و شاگردان نیکو کواچ حالا باید خودشان را برای نخستین بازی رسمی فصل، یعنی سوپرجام فرانک بکن‌باوئر مقابل بایرن مونیخ آماده کنند. رم نیز با این مسابقه پرونده پیش‌فصل خود را بست و حالا آماده شروع رقابت‌های سری‌آ می‌شود. 

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار