menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

در چنین روزی در سال ۲۰۱۱؛ سسک فابرگاس دوباره بارسایی شد

پایگاه خبری فوتبالی- ۱۵ آگوست ۲۰۱۱ یکی از روزهای مهم دوران حرفه‌ای سسک فابرگاس بود؛ هافبک اسپانیایی پس از هشت سال حضور در آرسنال، رسماً به بارسلونا بازگشت و قرارداد پنج‌ساله‌ای با باشگاه کاتالانی امضا کرد. 

به گزارش فوتبالی، فابرگاس که محصول آکادمی لاماسیا بود، در ۱۶سالگی بارسلونا را ترک کرده و راهی لندن شده بود. سسک فابرگاس در آرسنال خیلی زود به یکی از مهم‌ترین استعدادهای فوتبال انگلیس تبدیل شد. او در سال ۲۰۰۸، در حالی که تنها ۲۱ سال داشت، بازوبند کاپیتانی توپچی‌ها را بر بازو بست و طی هشت فصل، ۲۱۲ بازی لیگ برتر انجام داد و ۳۵ گل به ثمر رساند. 

انتقال او به بارسلونا یکی از طولانی‌ترین داستان‌های نقل‌وانتقالاتی آن تابستان بود. بارسا در نهایت برای بازگرداندن ستاره سابق آکادمی خود به توافق رسید؛ رقم پایه قرارداد ۲۹ میلیون یورو بود و با پاداش‌ها می‌توانست افزایش پیدا کند. فابرگاس نیز بخشی از مبلغ را از دستمزد خودش پرداخت کرد. 

بازگشت سسک دقیقاً در دوره‌ای اتفاق افتاد که بارسلونا تحت هدایت پپ گواردیولا یکی از قدرتمندترین تیم‌های تاریخ فوتبال را در اختیار داشت؛ تیمی متشکل از بازیکنانی مانند لیونل مسی، ژاوی، آندرس اینیستا و سرخیو بوسکتس. فابرگاس نیز به دلیل سال‌های حضورش در لاماسیا، بسیاری از این بازیکنان را از قبل می‌شناخت. 

او حتی شروعی رؤیایی در بارسا داشت. تنها ۴۸ ساعت پس از بازگشت، اولین جام خود را با قهرمانی در سوپرجام اسپانیا به دست آورد و چند روز بعد نیز در سوپرجام اروپا مقابل پورتو گلزنی کرد. 

فابرگاس در نهایت سه فصل در بارسلونا ماند و در ۱۵۱ بازی، ۴۲ گل به ثمر رساند و شش جام کسب کرد؛ از جمله لالیگا، کوپا دل‌ری، جام باشگاه‌های جهان، سوپرجام اروپا و دو سوپرجام اسپانیا. 

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار