پایگاه خبری فوتبالی- یکی از اتفاقات مهم هفته اول لیگ بیست و ششم، دبل دو مهاجم تیمهای استقلال و تراکتور بود.
به گزارش فوتبالی، فقط چند ساعت پس از آنکه شهریار مغانلو در اولین بازی فصل جدید دبل کرد و هر دو گل تراکتور را به نام خود ثبت کرد، سعید سحرخیزان مهاجم جوان استقلال هم توانست دو گل از چهار گل تیمش را به ثمر برساند و در کنار مغانلو قرار بگیرد. این اتفاق پس از حدود پنج سال تکرار شد که یک بازیکن در هفته اول لیگ برتر بتواند دو بار گلزنی کند. علاوه بر دو بازیکنی که در شروع لیگ بیست و ششم دبل کردند، چهار بازیکن دیگر طی پنج فصل اخیر موفق به انجام این کار شدند.
در اولین بازی لیگ بیستم، ذوب آهن اصفهان به مصاف فولاد خوزستان رفت و در این بازی به تساوی دو بر دو رسید. در حالی که فولاد با یک گل از حریف پیش بود، دارکو بیدوف مهاجم صربستانی در فاصله کمتر از 4 دقیقه توانست دو گل برای ذوب آهن به ثمر برساند. این بازی تا ثانیههای پایانی به سود شاگردان رحمان رضایی در جریان بود، اما گل ساسان انصاری بازی را به تساوی کشاند.
کاپیتان محبوب صنعت نفت نیز لیگ بیستم را با دبل مقابل پیکان آغاز کرد. پیکان که نیمه اول را با یک گل از روی نقطه پنالتی به سود خود به پایان برد، در نیمه دوم مغلوب کاپیتان صنعت نفت شد. طالب ریکانی در دقایق پایانی توانست دو گل برای تیمش به ثمر برساند و هر سه امتیاز بازی را برای تیمش به ارمغان بیاورد.
پدیده مشهد لیگ بیستم را به لطف درخشش مهاجم باتجربه خود با یک برد پرگل آغاز کرد. قاسمی نژاد در همان 15 دقیقه ابتدایی بازی موفق شد دو بار دروازه ماشین سازی تبریز را باز کند تا شاگردان مهدی رحمتی برای پیروزی در این بازی کار دشواری نداشته باشند. این بازی در پایان با نتیجه سه بر صفر به سود پدیده خاتمه یافت.
گل گهر سیرجان لیگ بیست و یکم را با یک پیروزی پرگل مقابل تراکتورسازی آغاز کرد. این پیروزی پرگل به لطف درخشش سعید صادقی به دست آمد که دو گل از چهار گل تیمش را به ثمر رساند. دو گل دیگر را امین پورعلی و مرتضی تبریزی وارد دروازه شاگردان فیروز کریمی کردند. این بازی با نتیجه چهار بر یک به سود گل گهر به پایان رسید.