پایگاه خبری فوتبالی- خرید ناکام استقلال خیلی زود پایش به گلزنی باز شد اما در تیم آلومینیوم اراک!
به گزارش فوتبالی، آلومینیوم اراک در دیدار هفته نخست فصل بیستوششم لیگ برتر میهمان استقلال خوزستان بود که موفق شد با نتیجه دو بر صفر برنده این دیدار شود.
نکته مهم این دیدار گلزنی بهرام گودرزی مدافع چپ آلومینیوم است که در پنجره نقلوانتقالاتی تابستان به همراه محمد خلیفه دروازهبان این تیم به استقلال پیوسته بودند اما به دلیل بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی آبیها و طی توافقی دو طرفه میان دو باشگاه، دوباره به جمع بازیکنان ایرالکو بازگشتند.
بهرام گودرزی در دقیقه ۱۱ بازی و روی پاس عباس کهریزی گل نخست آلومینیوم را به ثمر رساند. در سوی مقابل استقلال که میزبان مس شهر بابک بود با چهار گل شاگردان شهبا را مغلوب خود کرد.
هر چند استقلال مقابل مس جشنواره گل به راه انداخت اما گلزنی گودرزی در همین ابتدای فصل حسرتی را استقلالیها در پی داشت. استقلال باید حداقل تا زمستان منتظر باز شدن پنجره بماند تا بتواند از بهرام گودرزی و محمد خلیفه استفاده کند.
خلیفه و گودرزی تا زمان باز شدن پنجره نقلوانتقالاتی استقلال در آلومینیوم به کار خود ادامه خواهند داد.