پایگاه خبری فوتبالی- عبدالرشید سعدالهیف و ماگومد قربانوف در تورنمنت یادبود قدیروف برای کسب جایگاه وزن ۹۷ کیلوگرم تیم ملی روسیه رقابت خواهند کرد.
به گزارش فوتبالی، عبدالرشید سعدالهیف که یکی از پرافتخارترین کشتیگیران جهان است، پس از آسیبدیدگی از ناحیه زانو در مسابقات لیگ حرفهای کشتی آزاد آمریکا مقابل کایل اسنایدر، رقابت انتخابی روسیه را از دست داد.
با این حال، حاجیمراد گاتسالوف، سرمربی تیم ملی روسیه، فرصت دیگری در اختیار سعدالهیف قرار داده است. طبق تصمیم او، این کشتیگیر باید در کنار ماگومد قربانوف، قهرمان روسیه در وزن ۹۷ کیلوگرم، در تورنمنت یادبود قدیروف روی تشک برود.
گاتسالوف اعلام کرده است: «فرآیند انتخاب نماینده وزن ۹۷ کیلوگرم برای مسابقات قهرمانی جهان در جریان تورنمنت یادبود قدیروف در گروزنی چچن انجام خواهد شد.»
بر این اساس، عملکرد سعدالهیف و قربانوف در این تورنمنت ملاک انتخاب نماینده روسیه خواهد بود و برخلاف رقابتهای انتخابی معمول، این دو کشتیگیر مسابقه مستقیم با یکدیگر برگزار نمیکنند.
زمان دقیق برگزاری رقابتهای وزن ۹۷ کیلوگرم در تورنمنت یادبود قدیروف هنوز اعلام نشده است و پس از مشخص شدن نتیجه، حریف روسی حسن یزدانی در مسابقات جهانی مشخص خواهد شد.