menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

آرش یوشیدا: بی‌صبرانه منتظر تقابل با حسن یزدانی هستم

پایگاه خبری فوتبالی- آرش یوشیدا کشتی‌گیر دورگه ایرانی ژاپنی گفت: بی‌صبرانه هم مشتاق رویارویی حسن یزدانی هستم.

به گزارش فوتبالی، آرش یوشیدا آزادکار ۹۷ کیلوگرم ایرانی ژاپنی، در فاصله کمتر از دو ماه تا بازی‌های آسیایی ناگویا، تمرینات فشرده خود را برای رسیدن به مدال طلای این رقابت‌ها آغاز کرده است.

او به عنوان یک دانشجوی ورزشکار در دانشگاه نیهون تا سال گذشته هر تابستان در اردوی تمرینی «نیگاتا-توکاماچی» شرکت می‌کرد؛ مکانی که سرشار از خاطرات است. او تأکید کرد که «اینجا همان جایی است که مهارت‌هایم را صیقل دادم».

این نخستین تورنمنت بین‌المللی آرش یوشیدا در ژاپن خواهد بود. اگرچه بازی در خانه مزایایی دارد اما او بابت رویارویی با شرایطی که پیش از این تجربه‌اش را نداشته، تا حدی احساس نگرانی می‌کند. شرکت در تورنمنتی که نیازی به سفر ندارد، وضعیتی ناشناخته محسوب می‌شود. او گفت: «مسئله اینجاست که آیا می‌توانم به‌درستی آماده شوم یا نه. فکر می‌کنم نسبت به ورزشکاران خارجی برتری دارم، چرا که می‌توانم خودم را با شرایطی همچون آب‌وهوا بهتر وفق دهم.»

حسن یزدانی قهرمان جهان در وزن ۸۶ کیلوگرم، به نمایندگی از ایران در وزن ۹۷ کیلوگرم در بازی‌های آسیایی روی تشک خواهد رفت. 

ظاهراً یوشیدا ۱۰ سال پیش زمانی که ۱۲ سال داشت قهرمانی و کسب مدال طلای یزدانی در المپیک ریو دو ژانیرو را از تلویزیون تماشا کرده بود و اکنون قرار است مقابل اسطوره خود قرار گیرد.

او در حالی که مشتاقانه منتظر این مسابقه با اسطوره‌اش است، گفت: «حسن یزدانی حتی اگر به یک وزن بالاتر برود حریف قدرتمندی خواهد بود. البته که من برای پیروزی به میدان می‌روم اما بی‌صبرانه هم مشتاق این رویارویی هستم.»

قطعاً یزدانی سبک کشتی او را آنالیز کرده و به نظر می‌رسد که او را حریفی سرسخت و قدرتمند می‌داند.

 

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار