menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

فابریتزیو رومانو: فران تورس در تمرین فردای بارسلونا شرکت نمی‌کند!

پایگاه خبری فوتبالی - فران تورس در آستانه جدایی از بارسلونا قرار گرفته و طبق اعلام فابریتزیو رومانو، این مهاجم اسپانیایی در تمرین فردای بارسلونا حضور نخواهد داشت.

به گزارش فوتبالی، فابریتزیو رومانو اعلام کرده که تمامی طرف‌های درگیر در این پرونده به توافق رسیده‌اند تا فران تورس برای یک تا دو روز در تمرینات بارسلونا شرکت نکند. دلیل این تصمیم، پیشرفت مذاکرات میان بارسلونا و پاری‌سن‌ژرمن برای نهایی کردن انتقال این بازیکن است.

رومانو همچنین تأکید کرده که پاری‌سن‌ژرمن انتظار دارد مذاکرات با بارسلونا برای انتقال فران تورس پس از سوپرکاپ اروپا به نتیجه نهایی برسد. به همین دلیل، عدم حضور تورس در تمرینات بارسلونا به‌عنوان نشانه‌ای از نزدیک شدن او به جدایی از باشگاه کاتالان تلقی می‌شود.

فران تورس که قراردادش با بارسلونا همچنان اعتبار دارد، در هفته‌های اخیر مورد توجه جدی پاری‌سن‌ژرمن قرار گرفته است. مذاکرات دو باشگاه وارد مرحله پیشرفته شده و گزارش‌های اخیر از نزدیک شدن طرفین به توافق خبر می‌دهند.

این تصمیم در حالی گرفته شده که تورس پیش‌تر قرار بود در تاریخ ۱۲ اوت به تمرینات بارسلونا بازگردد و خودش نیز اعلام کرده بود که به‌زودی به تمرینات این تیم بازخواهد گشت.

اکنون شرایط تغییر کرده و طبق گزارش رومانو، تورس برای مدت کوتاهی از تمرینات کنار گذاشته شده تا مذاکرات مربوط به آینده‌اش با سرعت بیشتری دنبال شود.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار