پایگاه خبری فوتبالی - المپیاکوس در دیدار برگشت دور سوم مرحله انتخابی لیگ قهرمانان اروپا مقابل نایمخن هلند با نتیجه ۲-۱ شکست خورد و با توجه به تساوی بدون گل در بازی رفت، در مجموع با نتیجه ۲-۱ از رقابتها کنار رفت.
به گزارش فوتبالی، المپیاکوس در بازی رفت که در ورزشگاه خانگی خود برگزار شد، نتوانست دروازه نایمخن را باز کند و دو تیم به تساوی ۰-۰ رضایت دادند. بنابراین همهچیز به بازی برگشت در هلند کشیده شد؛ جایی که المپیاکوس در نیمه دوم موفق شد از حریف خود پیش بیفتد، اما نایمخن در دقیقه ۷۰ توسط برایان لینسن به گل تساوی رسید تا کار به وقتهای اضافه کشیده شود.
در ادامه، شرایط برای المپیاکوس دشوارتر شد و پس از اخراج کریستوفورو فورتیونیس در دقیقه ۸۰، این تیم ۱۰ نفره به بازی ادامه داد. در وقتهای اضافه نایمخن در دقیقه ۹۵ توسط امره مور به گل دوم رسید و در نهایت با پیروزی ۲-۱، جواز حضور در دور پایانی مرحله انتخابی لیگ قهرمانان اروپا را به دست آورد.
نکته مهم برای فوتبال ایران، غیبت مهدی طارمی در این مرحله بود. مهاجم ایرانی المپیاکوس در فهرست این تیم برای دور سوم انتخابی لیگ قهرمانان اروپا قرار نگرفته بود و به همین دلیل امکان همراهی تیمش در این دو مسابقه را نداشت.
به این ترتیب، المپیاکوس که امیدوار بود با عبور از نایمخن یک قدم دیگر به مرحله اصلی لیگ قهرمانان اروپا نزدیک شود، از رسیدن به مرحله پلیآف بازماند و نایمخن به عنوان تیم صعودکننده راهی دور پایانی انتخابی شد.