menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

ادعای جالب بازیکن جدید پرسپولیس: اجدادم اژدها کُش بودند

پایگاه خبری فوتبالی- خرید جدید پرسپولیس درباره نام فامیلی خاصش توضیحاتی داد.

به گزارش فوتبالی، یکی از خریدهای غیرمنتظره این فصل پرسپولیس «کوروش اژدها کُش» بود. او فصل گذشته بازیکن آلومینیوم اراک بود و با گل زیبایی که به استقلال خوزستان زد، نام و نام فامیلی خاصش را در فوتبال ایران مطرح کرد.

این بازیکن 18 ساله تکنیکی خیلی زود توجه تیم‌های مختلف را به خودش جلب کرد و در حالی که بسیاری از تیم‌ها درگیر نقل و انتقالات دیگری بودند، باشگاه پرسپولیس او را به خدمت گرفت.

او حالا یکی از جوانان آینده‌دار پرسپولیس است که کادر فنی و هواداران این تیم به او امید بسته‌اند. اما فارغ از استعداد، یکی دیگر از چیزهایی که توجه رسانه‌ها و هواداران را به او جلب کرده است، نام فامیلی متفاوت، جالب و خاص اوست که پیش از این کمتر شنیده شده بود.

حدس زدن این که چرا نام فامیلی این بازیکن «اژدها کُش» است، اصلا کار آسانی نبود. این احتمال وجود داشت که انتخاب این نام فامیلی دلیل خاصی نداشته باشد یا فقط حاصل یک سلیقه یا علاقه شخصی از سوی اجداد این بازیکن باشد.

روایت اژدهاکش از ماجرای نام فامیلی جالبش

 اما حالا این بازیکن در مصاحبه با تلویزیون باشگاه پرسپولیس روایت جالبی از این سوژه را مطرح کرده است. او در پاسخ به این سوال که معمولا نام فامیلی افراد از روی شغل یا تخصص اجداد آنها انتخاب می‌شد گفته: «من خودم شنیده‌ام که اجدادم واقعا اژدها کُش بوده‌اند اما اطلاع دقیقی ندارم.»

البته بعید است که چنین روایتی درست باشد و همه چیز احتمالا به یک سلیقه یا علاقه شخصی از سوی اجداد این بازیکن برمی‌گردد اما هر چه هست، در فصل پیش رو، نام و نام فامیلی خاص و متفاوت این بازیکن را بیشتر از قبل خواهیم شنید.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار