پایگاه خبری فوتبالی- با اعلام رییس هیات فوتبال استان تهران دو ورزشگاه آزادی و تختی حداقل تا پایان سال در دسترس نخواهند بود
به گزارش فوتبالی، رییس هیات فوتبال استان تهران اعلام کرد که دو ورزشگاه آزادی و تختی حداقل تا پایان سال قادر به میزبانی از تیمها نخواهند بود.
میرشاد ماجدی، رییس هیات فوتبال استان تهران، درباره وضعیت ورزشگاههای پایتخت توضیحاتی ارائه کرد و تأکید داشت که هیات فوتبال تهران مالک هیچ ورزشگاهی نیست و تصمیم نهایی درباره محل برگزاری بازیها و حضور تماشاگران بر عهده سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال است. او همچنین آزادی و تختی را حداقل تا پایان سال خارج از دسترس عنوان کرد.
ماجدی در این خصوص گفت: همانطور که مستحضرید، هیات فوتبال استان تهران هیچ مکان ورزشی در اختیار ندارد و ما فقط از طریق دوستان دیگر از این مسائل مطلع میشویم. تا جایی که من در جریان هستم، استادیوم دستگردی، استادیوم شهر قدس و استادیوم اسلامشهر هستند. مطمئن هستم که استادیوم آزادی و تختی حداقل تا پایان سال نمیرسند.
او درباره شرایط ورزشگاه پاس قوامین ادامه داد: نامهای هم برای من آمده و من با مسؤولان قوامین صحبت کردم. امیدوار هستیم که این زیر کشت بردن را مقداری به تعویق بیندازند، چون واقعاً اگر آن هم نباشد، دیگر عملاً مسابقات ما با آن کیفیت لازم برگزار نخواهد شد. امیدوار هستم و میدانم مسئولان پاس هم همیشه همهجوره با ما همکاری داشتهاند. انشاءالله امسال هم همکاری کنند و بتوانیم لیگ را به خوبی شروع کنیم.