پایگاه خبری فوتبالی - کلودیو چیکی تاپیا، رئیس فدراسیون فوتبال آرژانتین، معتقد است فشار روانی دیدار نیمهنهایی جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل انگلیس حتی از فینال برابر اسپانیا نیز بیشتر بوده است.
به گزارش فوتبالی، تاپیا در گفتوگو با شبکه تیوایسی اسپورتس تأکید کرد حساسیت تقابل با انگلیس و مسئولیتی که بازیکنان در قبال هواداران آرژانتینی احساس میکردند، این مسابقه را به یکی از دشوارترین دیدارهای آلبیسلسته در جام جهانی تبدیل کرده بود. رئیس فدراسیون فوتبال آرژانتین گفت:
«بار احساسی و مسئولیتی که بازیکنان برای ناامید نکردن مردم آرژانتین روی دوش خود احساس میکردند، بیشتر از فینال مقابل اسپانیا بود. پیروزی برابر انگلیس برای ما مثل قهرمانی در جام جهانی بود.»
تاپیا ادامه داد:
«هواداران این احساس را به بازیکنان منتقل کرده بودند که این همان مسابقهای است که باید ببریم. بازیهایی مثل کیپورد، مصر و انگلیس تأثیر زیادی روی ما گذاشتند و در آنها با دل و جان بازی کردیم. هیچوقت احساس نکردم قرار است ببازیم.»
آرژانتین در نیمهنهایی جام جهانی ۲۰۲۶ در ورزشگاه مرسدسبنز آتلانتا با نتیجه ۲-۱ انگلیس را شکست داد. آنتونی گوردون در دقیقه ۵۵ انگلیس را پیش انداخت، اما انزو فرناندز در دقیقه ۸۵ گل تساوی را به ثمر رساند و لائوتارو مارتینز در وقتهای تلفشده گل پیروزی آلبیسلسته را زد تا آرژانتین راهی فینال شود.