menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

تارتار علیه جاسوسی در پرسپولیس

پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی پرسپولیس به دنبال محدود کردن حاشیه‌های ریز و درشت این تیم است.

به گزارش فوتبالی، طی سال‌های اخیر، درز اخبار داخلی پرسپولیس مثل افشای ترکیب تیم قبل از مسابقات و یا صحبت‌های بازیکنان در رختکن، حواشی زیادی را برای قرمزهای تهران به وجود آورد و حتی در بعضی مقاطع چنددستگی درون این تیم را نه تنها عیان کرد بلکه به آن شدت داد.

عمومی شدن این حواشی بعضا در زمین مسابقات هم تاثیر خودش را نشان می‌داد و این مساله یعنی تشدید حواشی و اختلافات درونی یکی از عوامل عدم نتیجه گیری پرسپولیس بود.

حالا با حضور کادرفنی جدید، به نظر می‌رسد سرمربی تیم توجه ویژه‌ای به این مساله دارد و به دنبال محدود کردن اخبار درونی پرسپولیس است. گفته می‌شود تارتار در جلسه‌ای که با اعضای تیم داشته به همگی آن‌ها اعلام کرده که باید بیش از پیش مراقب اتفاقات و مسائل درونی تیم باشند تا هیج خبری در رسانه‌ها و فضای مجازی باعث ایجاد حاشیه نشود.

تارتار که همیشه بر نظم و انضباط تیمش تاکید دارد، حالا روی نیمکت پرسپولیس هم در تلاش برای ایجاد چارچوب‌های مشخص است تا از انتشار اخبار محرمانه به بیرون جلوگیری شود.

سرمربی پرسپولیس به بازیکنان و دیگر اعضای تیمش هشدار داده که انتشار هر گونه خبر درونی تیم تبعات بدی برای نشر دهندگان خواهد داشت و او در این مورد با افراد مقصر به شدت برخورد خواهد کرد.

به این ترتیب، به نظر می‌رسد تارتار با آگاهی از حواشی که در گذشته به خاطر درز اخبار داخلی برای پرسپولیس به وجود آمدند،  قصد دارد تا حد زیادی از بروز مشکلات تکراری جلوگیری کند و حالا به صورت جدی مقابل آنچه که جاسوسی تیم نامیده می‌شد، ایستاده است.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار