menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

اخراج و باخت؛ شب تلخ محمدی در اروپا

پایگاه خبری فوتبالی- مدافع ایرانی اولین حضورش در ترکیب ثابت تیم ویتبسک را با تلخی هرچه تمامتر پشت سر گذاشت.

به گزارش فوتبالی، شب گذشته در چارچوب مرحله سوم پلی‌آف لیگ کنفرانس اروپا، تیم مکس‌لاین ویتبسک بلاروس به مصاف بوراتس بانیا لوکا از کشور بوسنی رفت و با گل دقیقه ۱۴ حریف، یک بر صفر شکست خورد.

میلاد محمدی بازیکن ایرانی تیم ویتبسک که پس از دو سال حضور در پرسپولیس و بازی در جام جهانی ۲۰۲۶ دوباره لژیونر شده، در بازی شب گذشته برای اولین بار در ترکیب تیمش دیده شد اما مدت حضورش در زمین حتی به اندازه یک نیمه هم دوام نداشت!

محمدی در دقیقه ۳۳ این مسابقه با دریافت کارت زرد دوم از زمین مسابقه اخراج شد. مدافع ایرانی تیم ویتبسک اولین کارت زرد را در دقیقه ۲۱ دریافت کرد و تنها ۱۲ دقیقه بعد دومین اخطار را هم از داور گرفت تا پیش از پایان ۴۵ دقیقه اول مسابقه، زمین بازی را ترک کند.

حالا تیم بلاروسی برای جبران این نتیجه و استفاده از آخرین شانس برای صعود به دور بعدی پلی‌آف لیگ کنفرانس باید برای بازی برگشت برنامه‌ریزی کند و این در حالیست که محمدی غایب این مسابقه خواهد بود.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار