menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

خداحافظی احساسی پورموسوی؛ دقیقی نزدیک به نیمکت نفت آبادان

پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی پیشیین تیم پیکان، گزینه هدایت تیم تازه وارد لیگ برتری است.

به گزارش فوتبالی، صنعت نفت آبادان تنها تیم بدون سرمربی فصل جدید لیگ برتر است و در حالیکه حتی برخی تیم‌ها در حال بستن پرونده نقل و انتقالات‌شان هستند، تیم محبوب آبادان هنوز و در فاصله کمتر از 2 هفته تا شروع مسابقات لیگ برتر، تکلیف خودش را نمی‌داند.

درحالیکه در روزهای گذشته بحث بازگشت سیروس پورموسوی (که در ذوب آهن هم جای خود را به عبدالله ویسی داد)، به نفت آبادان مطرح شده بود اما ظاهرا این مربی با باشگاه به توافق نرسیده است. پورموسوی در صفحه شخصی خودش هم پیامی را منتشر و با هواداران صنعت نفت خداحافظی کرده است.

پورموسوی در این پیام نوشت: "گاهی آدم ها، تصمیم‌هایی را رقم می‌زنند که پذیرفتنشان آسان نیست. اگر امروز و به جبر روزگار  از صنعت نفت خداحافظی می‌کنم اما قلبم سرشار از احترام و قدردانی نسبت به مردم شریف و خونگرم آبادان، هواداران (آقا و خانم) پرشور این باشگاه و همه کسانی است که در این مسیر کنارم بودند.

از نخستین روز حضورم، تمام تلاشم را با صداقت، تعهد و عشق برای موفقیت صنعت نفت به کار گرفتم، افتخار بزرگی بود که روی نیمکت تیمی بنشینم که نامش با تاریخ، اصالت و  فوتبال ایران گره خورده است.

از بازیکنان باغیرت، اعضای کادر فنی، کارکنان باشگاه و به‌ ویژه هواداران آقا و خانمی که در روزهای سخت و آسان با وفاداری خود پشتوانه تیم بودند، صمیمانه سپاسگزارم. محبت و حمایت شما سرمایه‌ای است که هرگز فراموش نخواهم کرد.

اگرچه امروز مسیر حرفه‌ای من از صنعت نفت جدا می‌شود، اما احترام و علاقه‌ام به آبادان و مردم خونگرمش همیشگی خواهد بود. برای این باشگاه بزرگ آرزوی آرامش، اتحاد و روزهایی سرشار از موفقیت دارم و امیدوارم صنعت نفت خیلی زود به جایگاهی برسد که شایسته نام پرافتخارش است.

مهرتان همیشه در قلب من باقی خواهد ماند.⁩"

پورموسوی همچنین پس از انتشار این پیام احساسی، استوری زیر را هم منتشر کرد که شاید حاکی از بن بست در مذاکره او با باشگاه صنعت نفت آبادان باشد.

حالا گفته می‌شود سعید دقیقی به نیمکت آخرین تیم وارد شده به لیگ بیست و ششم نزدیک شده است. دقیقی چندی پیش به دلیل اختلاف با مدیریت پیکان به صورت توافقی از این تیم صنعتی جدا شد تا ساکت الهامی به عنوان سرمربی پیکان معرفی شود.

سید یوسف موسوی سندرونی مدیرعامل باشگاه صنعت نفت آبادان هم امروز در گفت‌وگویی گزینه بودن دقیقی را تایید کرده: "تلاش می‌کنیم هرچه سریع‌تر سرمربی را انتخاب کنیم. البته مذاکرات با هر مربی نیازمند بررسی شرایط و پیشنهادات دو طرف است. به همین دلیل هنوز به جمع‌بندی نهایی نرسیده‌ایم اما امیدواریم تا فردا سرمربی تیم مشخص شود. تلاش ما حفظ شاکله اصلی تیم است. هنوز تمرینات را آغاز نکرده‌ایم اما برنامه‌ریزی کرده‌ایم که حداکثر تا سه‌شنبه همین هفته اردوی تیم را در تهران برپا کنیم. شرایط ما با سایر تیم‌ها متفاوت بود. تنها حدود ۱۰ روز است که تکلیف‌مان برای حضور در لیگ برتر مشخص شده، به همین دلیل زمان بسیار محدودی در اختیار داریم. از سوی دیگر، تعداد مربیان و بازیکنان آماده برای لیگ برتر محدود است و با افزایش تعداد تیم‌های لیگ از ۱۶ به ۱۸ تیم، تقاضا بیشتر از عرضه شده است. دقیقی یکی از گزینه‌های ماست اما هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده است. با توجه به مذاکراتی که با اعضای هیات مدیره و سایر مسئولان باشگاه در حال انجام است، فکر می‌کنم حداکثر تا فردا باید تکلیف سرمربی مشخص شود."

حالا باید دید که مدیریت باشگاه صنعت نفت آبادان نام کدام مربی را برای هدایت این تیم در فصل جدید لیگ برتر اعلام می‌کند.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار