menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

بابایی اتهام زد: تبانی دبیرکل و کمیته انضباطی علیه چادرملو!

پایگاه خبری فوتبالی- مدیرعامل چادرملو در ادامه اعتراض‌های خود به پرونده سهمیه آسیایی، این‌بار اتهامات تندی را متوجه دبیرکل فدراسیون فوتبال و کمیته انضباطی کرد.

به گزارش فوتبالی، علیرضا بابایی مدعی شد دبیرکل فدراسیون پیش از مشخص شدن تکلیف نهایی نام گل‌گهر را به عنوان نماینده ایران معرفی کرده بود و در تلاش برای تکمیل این اقدام خود بوده است.

او در این باره گفت: «دبیرکل فدراسیون بهتر از هر کسی می‌دانست چه کاری کرده است. زمانی که فقط باید اسامی باشگاه‌های دارای مجوز حرفه‌ای را اعلام می‌کردند، نامه را زودتر از موعد ارسال کردند و گل‌گهر را به عنوان نماینده ایران معرفی کردند.»

مدیرعامل چادرملو سپس پا را فراتر گذاشت و مدعی شد رأی کمیته انضباطی هم برای تثبیت همین تصمیم صادر شده است.

بابایی گفت: «در اردوی تیم ملی در ترکیه با فشار به کمیته انضباطی آن هم در شب عید غدیر و در یک روز تعطیل، رأی اعتراض ما را سه بر صفر اعلام کردند. احساس ما این بود که چون گل‌گهر را معرفی کرده بودند، دنبال این بودند که آن تصمیم را محکم کنند و رأی کمیته انضباطی هم مکمل همان ماجرا شد. ما درگیر این پرونده شدیم که از اساس داستان دارد.»

صحبتهای بابایی در حالی مطرح شده که مدیرعامل گل‌گهر پیش‌تر این ادعاها را رد کرده و تأکید کرده بود معرفی این باشگاه به عنوان نماینده ایران، بر اساس مصوبه هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال انجام شده است. حالا باید دید فدراسیون فوتبال یا کمیته انضباطی نسبت به این اتهامات صریح واکنشی نشان خواهند داد یا نه.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار