پایگاه خبری فوتبالی- مدیرعامل چادرملو ادعایی بسیار جنجالی در رابطه با آگاهی گلگهر از تصمیم دبیر کل فدراسیون پیش از برگزاری تورنمنت سهجانبه را مطرح کرد.
به گزارش فوتبالی، ماجرای معرفی نماینده ایران به لیگ قهرمانان دو آسیا بار دیگر جنجالی شد. پروندهای که از همان زمان برگزاری تورنمنت سهجانبه میان پرسپولیس، چادرملو و گلگهر با ابهامات زیادی همراه بود.
در آن مقطع برای تعیین نماینده ایران مسابقهای سهجانبه برگزار شد و در نهایت چادرملو عنوان قهرمانی این تورنمنت را به دست آورد. اما مدت کوتاهی بعد اعلام نام گلگهر به عنوان نماینده ایران اعتراضهای زیادی را به دنبال داشت. بهویژه پس از آنکه مشخص شد دبیرکل فدراسیون فوتبال پیش از شروع تورنمنت، نام گلگهر را به AFC اعلام کرده بود.
حالا علیرضا بابایی مدیرعامل چادرملو بار دیگر به این اتفاق واکنش نشان داده و مدعی شده نتیجه از قبل مشخص بوده اما قسمت جنجالی صحبت های بابایی جایی است که مدعی است گلگهریها از قبل از موضوع آگاهی داشتند.
او گفت: «بازی تمام شد و آمدیم بیرون. از رختکن تیم مقابل صحبتهایی شنیده میشد که این مسابقات فرمالیته است. حتی آقای تارتار سرمربی وقت گلگهر به صورت رسمی گفت ما به آسیا میرویم. کاپیتان تیمشان هم همین حرف را زد. آنها از قبل میدانستند.»
بابایی همچنین به درخواست چادرملو برای تغییر زمان مسابقات اشاره کرد و روی آنتن زنده برنامه ورزش و مردم گفت: «قبل از بازی به صورت مکتوب درخواست کردیم به دلیل همزمانی با عاشورا مسابقات عقب بیفتد اما گفتند باید تا نهم تیر نماینده ایران معرفی شود. اگر قرار بود تصمیم از قبل گرفته شده باشد، اصلاً چرا این تورنمنت برگزار شد؟»
در مقابل محمد اسفندیارپور مدیرعامل گلگهر این ادعاها را رد کرد و گفت: «این برداشت ایشان است و اگر مدرکی دارند باید ارائه کنند. آنچه قطعی است مصوبه هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال بود که بعد از صادر نشدن مجوز سپاهان، گلگهر باید جایگزین میشد.»
با وجود گذشت زمان به نظر میرسد صحبتهای بابایی و اسفندیارپور دوباره ماجراهای این تصمیم جنجالی را به صدر اخبار برگردانده است.