پایگاه خبری فوتبالی- پرسپولیس این روزها در پست دفاع راست دیگر هیچ مشکلی ندارد.
به گزارش فوتبالی، مدیران باشگاه پرسپولیس در بازار نقلوانتقالات تابستانی سراغ جذب دو مدافع راست از گلگهر رفتند و موفق شدند مهدی تیکدری و مجید عیدی را به خدمت بگیرند. پرسپولیس پیش از حضور این دو بازیکن مشکلات زیادی در پست دفاع راست داشت اما حالا این مشکلات حل شده و اغراق نیست اگر بگوییم مهدی تارتار برای انتخاب مدافع راست خود در لیگ بیستوششم سردرد گرفته است.
دنیل گرا، یعقوب براجعه، مجید عیدی و مهدی تیکدری، 4 مدافع راست پرسپولیس در فصل جدید مسابقات هستند و در این بین ظاهرا مهدی تیکدری جلوتر از سایر بازیکنان موفق شده توجه مهدی تارتار را جلب کند. برخی از رسانهها باور داشتند مهدی تیکدری به عنوان وینگر راست در ترکیب پرسپولیس قرار میگیرد و مجید عیدی مدافع راست خواهد بود اما باتوجه به جذب محمدمهدی محبی، قطعا این بازیکن در ترکیب اصلی پرسپولیس و در پست وینگر راست به میدان میرود. باتوجه به حضور محبی، تیکدری یکخط عقبتر میرود و مدافع راست پرسپولیس در لیگ بیستوششم خواهد بود.
باتوجه به آمادگی تیکدری، احتمالا مجید عیدی، یعقوب براجعه و دنیل گرا فرصت زیادی برای حضور در ترکیب قرمزها نخواهند داشت و باید دید مهدی تارتار برای این بازیکنان چه برنامهای دارد.