پایگاه خبری فوتبالی- مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان گفت: در حد توان خودمان بازیکنان مورد نیاز را جذب کردیم و دو الی سه بازیکن دیگر به جمع ما اضافه خواهند شد.
به گزارش فوتبالی، حمیدرضا گرشاسبی پس از برگزاری مراسم قرعهکشی بیستوششمین دوره رقابتهای لیگ برتر فوتبال درباره شرایط این تیم برای فصل جدید اظهار داشت: در حد توان خودمان بازیکنان مورد نیاز را جذب کردیم و دو الی سه بازیکن دیگر به جمع ما اضافه خواهند شد.
وی در واکنش به سوالات درباره باشگاه پرسپولیس، با توجه به سابقه مدیریتیاش در این باشگاه، گفت: صحبت درباره پرسپولیس صحیح نیست. من اکنون در فولاد حضور دارم و اینجا کار میکنم.
مدیرعامل فولاد خوزستان تاکید کرد: تمام هدف من این است که بتوانم در این باشگاه موفق باشم و برای فولاد بهترین اتفاقات را رقم بزنم.