menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

دنی اولمو: احتیاجی به عذرخواهی دستیار اسکالونی ندارم!

پایگاه خبری فوتبالی- اولمو هنوز رفتار آیالا را نبخشیده است و هیچگونه پشیمانی هم در گفتار او نمی‌بیند.

به گزارش فوتبالی، هافبک تیم ملی اسپانیا، برای نخستین‌بار درباره درگیری جنجالی خود با روبرتو آیالا پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶ صحبت کرد و مدعی شد دستیار لیونل اسکالونی به جای پذیرش اشتباه، در تلاش برای توجیه رفتار خود بوده است.

پس از پیروزی یک بر صفر اسپانیا مقابل آرژانتین در فینال جام جهانی ۲۰۲۶، هرج‌ومرج و درگیری‌هایی در زمین مسابقه رخ داد که یکی از جنجالی‌ترین صحنه‌های آن، برخورد روبرتو آیالا، مدافع سابق آرژانتین و دستیار فعلی لیونل اسکالونی، با دنی اولمو بود.

اولمو در گفت‌وگو با روزنامه Diari de Terrassa و به نقل از Mundo Deportivo درباره این اتفاق گفت: "کسی که ادعا می‌کند پشیمان است، اما بعد مشت زدنش را به عنوان یک واکنش توجیه می‌کند، احتمالاً اصلاً پشیمان نیست، چون دروغ می‌گوید. من هیچ حرفی به او نزدم، بنابراین نیازی هم به عذرخواهی او ندارم." 

این هافبک اسپانیایی در پایان افزود: "آنچه واقعاً شخصیت انسان را نشان می‌دهد، خودِ اشتباه نیست، بلکه شجاعت پذیرفتن آن است. وقتی فرزندانم، خانواده‌ام و بسیاری از هواداران و مردم تراسا این مسابقه را تماشا می‌کنند، دوست دارم به شیوه رقابت، نحوه قهرمانی و مهم‌تر از همه، رفتار ما افتخار کنند. اهمیت فوتبال باعث می‌شود ما بازیکنان، الگوی کودکان و نسل‌های آینده باشیم و این مسئولیت بزرگی است. خوشبختانه مردم دقیقاً همین را دیدند و در نهایت پس از تمام این تلاش‌ها، ما قهرمان جهان شدیم." 


منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار