پایگاه خبری فوتبالی- جدایی محمدامین کاظمیان از پرسپولیس قطعی شده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، پوریا لطیفیفر از گلگهر به جمع قرمزهای تهران ملحق خواهد شد.
به گزارش فوتبالی، کاروان پرسپولیس این روزها در ترکیه حضور دارد اما یکی از وینگرهای این تیم یعنی محمدامین کاظمیان همراه با تیم به ترکیه نرفته و اکنون در تهران است. مهدی تارتار علاقهای به ادامه همکاری با محمدامین کاظمیان ندارد و این بازیکن هم شخصا میخواهد از پرسپولیس جدا شود. طبق آخرین شنیدهها، کاظمیان امروز قرارداد خود را با پرسپولیس فسخ کرده و احتمالا به گلگهر میرود.
ظاهرا محمدامین کاظمیان بخشی از معامله پرسپولیس با گلگهر است و آبیهای سیرجان در ازای محمدامین کاظمیان و مقداری پول، رضایتنامه پوریا لطیفیفر را برای حضور در پرسپولیس صادر کردهاند. به هر جهت محمدامین کاظمیان در یکفصلی که در پرسپولیس حضور داشت، نتوانست انتظارات را برآورده کند و برای همین پرسپولیسیها مشکلی با جدایی این بازیکن ندارند.
باید منتظر ماند و دید چه زمانی باشگاه پرسپولیس به شکل رسمی از پوریا لطیفیفر رونمایی میکند و احتمالا لطیفیفر همراه با دو خرید دیگر پرسپولیس به اردوی ترکیه اضافه خواهد شد.